Завантаження ...
Новобудови Києва

Пластична хірургія: коли і куди звертатись

З плином часу шкіра обличчя зазнає певних фізіологічних змін, пов’язаних з деформацією колагенових та еластичних волокон, ослаблюється зв'язок шкіри, можлива поява жирових пакетів.

Внаслідок опущення м’язів обличчя донизу можлива зміна контурів та пропорцій самого обличчя, утворення подвійного підборіддя, складок на шиї, глибоких мімічних зморшок в куточках очей та лобі. Все перелічені негаразди можна виправити за допомогою засобів пластичної хірургії, завдяки яким можливе збереження індивідуальних особливостей зовнішності людини впродовж десятків років.

Покази для звернення до засобів пластичної хірургії

Досягнувши віку в 40-60 років багато людей помічають на обличчі достатньо виражені вікові зміни, які, на жаль, безопераційним методом, тільки за допомогою ліфтингу, усунути неможливо. Саме тоді слід звернутися до послуг пластичних хірургів. Пластична хірургія відновить звичний контур обличчя, внаслідок чого відбудеться розгладження зморшок і зникне небажане провисання шкіри. За допомогою підтяжки обличчя:

  • підніметься верхня частина щік;
  • підтягнеться та наповниться зона вилиць;
  • розгладяться носогубні складки та зникнуть «мішки» під очима.

В результаті підтяжки обличчя виглядає молодшим на 10-15 років, відновлюються його чіткі контури, знову красивим стає підборіддя та шия, позбавлена зморщок.

Для безопераційної підтяжки шкіри обличчя чи іншої частини тіла застосовується інноваційна технологія в галузі пластичної хірургії – Renuvion J-Plasma, яка передбачає подачу під шкіру холодної плазми за допомогою плазмового коагулятора. Це абсолютно безтравматичний спосіб підтяжки шкіри, який гарантує одразу видимий результат без появи післяопераційних рубців, оскільки застосування плазми здійснюється за допомогою маленьких проколів.

Клініка Genesis – гарантія високої якості та довготривалого результату

Окрім означених вище способів пластичної хірургії в львівській клініці естетики Genesis можна замовити послуги скроневого та лігатурного ліфтингу обличчя, підтяжку шиї та аугментацію підборіддя, пластику носової перегородки та кінчика носа, мамо пластику (збільшення) грудей та їх підтяжку.

Всі операції проводять високо досвідчені пластичні хірурги вищої категорії. Короткий період реабілітації пацієнтів проходить в одномісних платах, які містять все необхідне для комфортного перебування, включно з триразовим харчуванням їжею з кухні ресторану Split.

Під час хірургічного втручання застосовується найновіші високотехнологічні прилади і обладнання та інноваційна методика, запатентована в США.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: