Завантаження ...
Новобудови Києва

Як правильно підібрати міцелярну воду за типом шкіри?

Міцелярна вода очищує шкіру обличчя від бруду та пилу, який назбирався за цілий день, вона також запобігає появі вугрів. Проте, щоб отримати потрібний ефект, міцелярна вода повинна підходити до вашого типу шкіри.

 

Що собою представляє міцелярна вода?

Основні компоненти, з яких складається ця очищувальна вода, називаються міцелами. Їх головною функцією є очищення шкіри від косметики та різноманітного бруду. Важливим моментом є той факт, що використовувати міцелярну воду цілком безпечно, вона ніяк не шкодить обличчю. Такий засіб не впливає на ліпідну структуру шкіри, тому ви не відчуєте сухості після його використання.

Міцелярна вода підходить не лише для того, щоб зняти макіяж ввечері, а також нею можна протирати обличчя зранку. Це необхідно для того, щоб потім нанести косметичні засоби на очищену шкіру. Крім цього, можна використовувати її після різноманітних фізичних навантажень, щоб усунути піт.

Does it work: сияние кожи | Posta-Magazine

Вибираємо міцелярну воду для різних типів шкіри

Розрізняють такі типи шкіри, як:

  • Суха. Якщо ви будете занадто часто очищувати шкіру, це призведе до надмірної сухості. Тому основними складниками міцелярної води для сухого типу шкіри мають бути гліцерин, гіалуронова кислота або гель алое вера;

  • Жирна. Основною функцією таких засобів для догляду є регулювання виділення шкірного сала. Тому в складі міцелярної води повинні бути такі компоненти як мигдальна кислота або цинк. Крім цього можна використовувати очищувальний засіб, який має матуючий ефект. Він буде приховувати жирний блиск шкіри.

  • Проблемна. Такий тип шкіри схильний до різноманітних висипань, тому міцелярну водичку для такої шкіри потрібно вибирати дуже ретельно. Завдяки ній можна значно покращити стан шкіри і зменшити появу прищів. Основними компонентами в такій очищувальній воді будуть вітамін С, цинк або саліцилова кислота;

  • Чутлива шкіра. Для такого типу шкіри потрібно обирати міцелярну воду, в якої є легка формула, а також яка буде ніжно та м’яко очищувати шкіру.

Як потрібно користуватися міцелярною водою?

Цей засіб дуже простий у використанні, а також зручний. Ви можете з легкістю очистити шкіру в дорозі, або посеред дня, якщо є потреба. Пляшечку з міцелярною водою можна носити в сумці, оскільки вона може бути різного розміру.

Для початку потрібно нанести міцелярну воду на ватний диск і по масажних лініях протерти обличчя. Після цього змити її звичайною водою. Останнім кроком буде протерти обличчя сухою серветкою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: