Завантаження ...
Новобудови Києва

Одяг для активного відпочинку Norfin

Латвійська фірма Норфін цілком справедливо вважається лідером серед виробників надзвичайної практичної, зручної та легкої одежі для активного відпочинку.

Завдяки застосуванню найсучасніших матеріалів та інноваційних технологій користувачі одягу торгового бренду NORFIN мають цілковиту можливість насолоджуватися рибалкою чи полюванням, довготривалими пішими прогулянками, не зважаючи на раптові зміни погоди, пориви вітру чи дощу. До асортименту продукції латвійського виробника входить більш як 100 найменувань спецодягу, термобілизни та флісу, головних уборів, шкарпеток та рукавиць.

Особливості продукції від ТМ NORFIN

Для активного відпочинку шанувальників зимової риболовлі та полювання в асортименті виробів латвійського виробника представлені більш як 20 моделей костюмів, понад 30 різновидів термобілизни, різноманітні зразки жилетів, вейдерсів і забродних черевиків. Модельний ряд спеціального одягу HUNTING включає в себе безшумні костюми для мисливців, до складу яких також входять шкарпетки та рукавички. В процесі виготовлення одягу виробником забезпечено дотримання європейських стандартів якості.

Окрім теплого всесезонного чи зимового одягу до переліку виробів латвійського виробника, як пишуть на сайті https://dailylviv.com/news/sport/odyah-dlya-aktyvnoho-vidpochynku-v-mahazyni-norfin-94852 входить якісний спеціалізований одяг для літнього відпочинку. Вироби мають ергономічний крій, надзвичайно зручні та приємні на дотик, вирізняються високою гігієнічністю, що вкрай важливо для високої температури, яка зазвичай утримується влітку.

Літній одяг є достатньо функціональним завдяки наявності великої кількості кишень, можливості зручного регулювання його параметрів у відповідно до анатомічних особливостей користувача.

Асортимент літнього одягу для активного відпочинку

Комфортний відпочинок на природі в літній період неможливий без застосування зручного, функціонального та одночасно стильного одягу ТМ HUNTING, що включає в себе різноманітні моделі:

  • костюмів, які можуть бути однотонними або з камуфльованим принтом, що вкрай важливо для мисливців, яким для успішного полювання необхідно залишатися непоміченими;
  • накидок від комарів, які захищають від надмірної «ворожості» надокучливих комах на рибалці, на полюванні чи просто в період «тихого» полювання за лісовими грибами чи ягодами;
  • капелюхів та бейсболом, які не тільки захищають голову від прямих сонячних променів, але й створюють довершений та стильний імідж їх власникам.

Завдяки футболкам та сорочкам латвійського виробника можна комфортно відчувати себе не тільки на природі, але й в спортзалі чи в повсякденному житті, оскільки зазначені вироби вирізняються стильним та привабливим виглядом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: