Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Що подарувати молодятам: практичні та бажані подарунки

Підібрати подарунок на весілля, який дійсно стане в нагоді та порадує молодят – завдання непросте.

Якщо хочете, щоб молодим сподобалася річ, вони нею користувалися та раділи, вибираючи подарунок з душею, віддайте перевагу практичному презенту та предметам побуту. Відмінна ідея – сучасний, стильний посуд: сковорода з мармуровим покриттям, набір якісних каструль, столовий або чайний сервізи.

Який посуд буде добрим подарунком?

Вже багато століть в нашій країні прийнято дарувати молодятам посуд. Звичайно, молодій родині з перших днів необхідно вести власне господарство, готувати смачні страви й приймати гостей. Тобто кухонне приладдя буде необхідним вже з першого дня. Вибираючи подарунок молодятам, керуйтеся простими правилами:

  • висока якість,
  • безпека,
  • довговічність,
  • практичність,
  • сучасний стиль.

Обов'язково враховуйте вік молодят: для молодої пари вибирайте найстильніший й модний посуд, а людям у віці краще підібрати вироби з класичним дизайном.

Який посуд доречно піднести на весілля

Сковороди з мармуровим покриттям за популярністю перевершили всіх конкурентів, в тому числі сковорідки з тефлоновим покриттям. У них довший термін експлуатації, вони практичні, екологічні та не так категорично бояться зустрічі з металевими кухонним приладдям, як тефлонові. Не обов'язково зупинятися на одній, можна придбати набір сковорідок, або скласти комплект з декількох різнопланових моделей.

Комплект каструль – один з класичних варіантів в якості подарунка на велике свято. Віддайте перевагу набору, який включає всі необхідні предмети для приготування різноманітних страв: кілька каструль, сотейник, кришки до них. Комплект, виконаний в єдиному стилі, буде гармонійно виглядати на будь-якій кухні.

Столові та чайні сервізи, елементи сервірування й набори столових приладів – кращим вибором стануть вироби в нейтральних тонах, вони будуть виглядати елегантно, принесуть атмосферу гостинності в будь-який інтер'єр.

Пам'ятайте, що не весь посуд буде доречним подарунком. Наприклад, набір для фондю зможуть гідно оцінити тільки любителі такої страви.

Вибравши довговічний посуд відмінної якості, можете бути впевнені, що навіть через роки спільного життя, подружжя будуть із задоволенням користуватися вашим весільним подарунком. Адже подарований посуд стане яскравим нагадуванням про день народження сім'ї.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия