Завантаження ...
Новобудови Києва

Онлайн бронювання паркомісць в Україні

Оренда паркінгу в Україні не має бути складною.

Раніше доводилося погоджуватися на умови працівників автостоянок,  у яких є вільні місця на цей день, або проводити декілька годин у пошуках пропозицій, доступних в Інтернеті.  Ще й до цього, фотографії, знайдені на сайтах більшості компаній, не відповідали реальним стандартам.  На щастя, це у минулому.
 Зняти паркінг онлайн стало набагато простіше.  Все завдяки сайту Parkovki.com.ua, який пропонує оренду та здачу паркомісць в Україні.  Користувачі можуть розраховувати на:

  • гарантовану ціну від дня бронювання;
  • вигідні умови;
  • комфорт та безпеку.

Ознайомтеся з системою Parkovki.com.ua прямо зараз і сплануйте свою подорож за кілька кроків.  На сайті ви можете розмістити оголошення про пошук орендарів або знайти місце для власного автомобіля.

 Як зробити бронь?

 Для того, щоб зарезервувати паркомісце, необхідно вибрати:

  •  потрібне місто (Одеса, Дніпро, Київ, Львів, Харків);
  •  дату заїзду;
  •  кількість днів оренди.

 Процес триває декілька хвилин.

 Безпосередньо цікавить подобова оренда паркінгу в аеропорту?  Таким чином, вам не потрібно переглядати тисячі веб-сайтів або їздити від одного місця до іншого.  Забронюйте паркомісце онлайн на порталі Parkovki.com.ua з комп'ютера або мобільного, не виходячи з дому.  Це перша онлайн платформа подобової оренди паркінгу в Україні.  Ви можете орендувати паркомісце у таких містах, як: Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Львів.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: