Завантаження ...
Новобудови Києва

Оренда авто: нюанси послуги

Уже давно в усіх цивілізованих країнах світу користується попитом досить популярна послуга  ̶  оренда, або ж прокат автомобілів. Кожний клієнт, що скористався нею хоч раз, замовляє її і вдруге будь-якої пори року.

оренда авто київ

Україна встигла зміцнитись серед лідерів ринку автопрокату. І, не дивлячись на військовий час, багато компаній, зокрема в Києві - BLS, надають актуальну вигідну послугу, адже ситуацій, коли вона потрібна, наразі безліч. Але у цій справі є чимало нюансів, з якими слід ознайомитися.

 Права орендаря

Взяти в особисте користування авто має право абсолютно кожна людина, яка має водійські права, а для решти існує послуга прокату з водієм. Також є широкий вибір спеціальних пропозицій для корпоративних клієнтів, включаючи міжміські трансферти.

Автомобільний парк компаній автопрокату зазвичай нараховує безліч автомобілів, які представлені широким модельним рядом. Тому залежно від потреб клієнтів, можна підібрати відповідний варіант, який повністю виправдає надії та запити. Орендатор одержує чистий транспортний засіб в технічно справному стані з великим запасом пального, щоб він міг без проблем подолати необхідну відстань і відповідно до заявлених характеристик. Щоб почати користуватися орендованим автомобілем, не обов'язково самостійно їхати в автопарк і забирати машину, вона може бути подана в будь-яку бажану клієнтом точку міста. причому, у будь-який час дня та ночі. Є можливість скористатися послугами онлайн бронювання.

Оплатити прокат автомобіля можна абсолютно будь-яким зручним для клієнта способом:

  • готівкова та безготівкова оплата;
  • банківська картка;
  • система електронного переказу.

У разі необхідності кожен клієнт може скористатися низкою додаткових послуг, наприклад, взяти в оренду навігатор або відеореєстратор, антирадар або дитяче крісло.

Умови оренди

У кожної компанії вони дещо різняться, але в основному потрібно врахувати таке:

  1. Для отримання в оренду авто, вік водія повинен бути щонайменше 21 рік, а водійський стаж  ̶ 1-2 роки. Стаж водія, згідно з умовами прокату машин представницького класу, повинен становити 25 років.
  2. Щоб взяти в прокат автомобіль з допомогою сервісу, потрібно заключити договір оренди. А для цього при собі мати паспорт, ідентифікаційний код, посвідчення водія та невелику заставу.
  3. Укладання договору можливе безпосередньо дома під час передачі автомобіля орендарю.
  4. При онлайн бронюванні стягується 15% майбутнього платежу. Сума, що залишилася, оплачується безпосередньо на місці орендодавцю.
  5. Щоб продовжити термін оренди без додаткового відвідування офісу – потрібно заздалегідь повідомити спеціалістів про майбутній намір.

Терміни і ціни

Для громадян України та іноземців доступна короткострокова (від 24 годин) та довгострокова оренда машини (до 1 року) з доставкою техніки до точки призначення після першого замовлення. Можливий трансфер на вокзал, в аеропорт, до будь-якої точки в місті та за його межами. Швидко, економічно, за доступною ціною.

Вартість оренди залежить від того, яка вибрана машина (нова чи з великим пробігом), моделі транспортного засобу і орендованого часу. Зазвичай нарахування відбуваються подобово від $15. Часто вартість оренди знижується у прямій пропорційній залежності від терміну. Буває так, що добова ціна на місяць вигідніше і дешевше, ніж на день чи тиждень. Постійним користувачам нараховуються бонуси, діють знижки.

Отже, знаючи всі нюанси послуги оренди авто і дотримуючись умов, тимчасове використання автомобілів можна розглядати як реальну альтернативу іншим формам пересування у містах і селах держави.

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: