Завантаження ...
Новобудови Києва

Одяг оптом від Tiana Style

Для безпосередніх продавців одягу, незалежно від об’ємів його реалізації, вкрай важливо мати одного або декількох надійних оптових постачальників, продукція яких відзначається великим асортиментом та відповідною якістю.

Серед таких постачальників лідируючі позиції займає продукція, що виробляється українським виробником одягу Tiana Style. Серед продукції, що представлена на сайті інтернет-магазину https://www.tiana.style/ представлений широкий асортимент чоловічого та жіночого одягу, одежі для дітей та підлітків.

Особливості асортименту одягу від виробника Tiana Style

Український виробник одягу пропонує оптовим покупцям різноманітну палітру готових виробів для жінок та чоловіків всіх можливих відтінків та розмірів, починаючи від найбільш поширеного 48 розміру та завершуючи одягом для велетнів 64 розміру. Серед продукції, представленої на сайті інтернет-магазину, покупці обов’язково відшукають різноманітні моделі:

  • жіночих суконь, літніх сарафанів та штанів, затишних махрових халатів та оригінальних кугурумі для жінок;
  • стильного та демократичного чоловічого одягу, спортивних костюмів, шортів, футболок та бріджів вкрай необхідних любителям активного способу життя, для домашнього затишку можна замовити халати та чоловічі піжами;
  • яскравого дитячого та підліткового одягу, що використовується для відвідування школи та у повсякденному житті. Для прикладу тут можна придбати різні за кольором та розмірами моделі кофт та водолазок, джинсів, легінсів чи брюк, для пошиття яких використані надзвичайно якісні тканини насичених відтінків.

Для особливої категорії покупців – жінок, що очікують народження малюків або годують їх груддю на сайті представлені різні варіанти нічних сорочок та халатів, що пошиті з гіпоалергенних тканин, серед найпопулярніших моделей такого одягу – вироби на запах, об’єм яких регулюється паском. 

Незаперечні переваги оптового придбання одягу від виробника

Український виробник одягу Tiana Style пропонує різноманітні варіанти взаємовигідної співпраці з покупцями, за умови придбання одягу вартістю понад 5 000 грн. покупець отримує 5-ти відсоткову знижку, на товарну партію вартістю 15 000 грн. і більше знижка складатиме 10 відсотків. Здійснюється реалізація оптових партій одягу на умовах дропшипінгу.  

Співпраця з інтернет-магазином Tiana Style дозволяє оптовим покупцям заощаджувати фінансові ресурси придбаваючи різноманітні колекції одягу для повсякденного, спортивного чи  домашнього вжитку. Продавець одягу постійно працює над поновленням його асортименту, вся колекція одягу доступна для огляду в різних ракурсах на сайті інтернет-магазину.  
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: