Завантаження ...
Новобудови Києва

Навіщо та коли потрібна охорона приватного будинку

Проживання у своєму будинку дуже зручне. Це респектабельно, комфортно та вигідно в плані відсутності галасливих сусідів. Але при цьому у рази зростає ризик пограбувань. Хіба комусь хочеться, прийшовши додому в передчутті спокійного вечірнього відпочинку, зустріти навстіж відчинені двері, вибиті шибки, розкидані речі, зіпсовані меблі і, що ще гірше, пропажу всіх грошей, прикрас та дорогої техніки?

Невловимі грабіжники вже давно зникли, а викликаним співробітникам поліції залишається лише фіксувати свідчення та відповідати на запитання господарів, чи знайдуть вони злодіїв і чи повернуть їм вкрадене.

Що робити?

Щоб мінімізувати ризик неприємності бути пограбованим, включаючи розбійний напад з використанням зброї, краще довірити охорону свого будинку спеціалізованій службі. Наприклад, професійній агенції – охороні в Києві.

Ця послуга знадобиться і мешканцям простих будинків, на вигляд зовсім непримітних, – жадібність грабіжників не має меж. Особливо небезпека приходу непроханих гостей зростає, якщо господарі відсутні вдома кілька годин поспіль, щодня їдучи на роботу і повертаючись лише надвечір.

Різновиди охоронної системи

Розроблено кілька варіантів ефективної охорони приватних будинків:

  • Відокремлений, коли під охорону береться котедж, що стоїть окремо.
  • Масштабний з облаштуванням централізованої охорони. Зазвичай така система охорони в Бучі застосовується для розробки захисту котеджного селища, дачного кооперативу або приватних заміських мікрорайонів.

Для забезпечення безпеки приватного будинку рекомендовано використання комплексної охорони, яка включає:

  • встановлення системи відеоспостережень;
  • монтаж датчиків протипожежної сигналізації;
  • облаштування території датчиками руху;
  • оснащення будинку системою уловлювання диму-газу;
  • застосування системи «розумний дім»;
  • налагодження роботи патрулювання;
  • підключення приватного будинку до патрульної лінії (охоронний пульт).

Головні плюси професійної охорони

Використання високотехнологічного, сучасного обладнання, робота професіоналів у галузі охоронної діяльності допомагають запобігти втраті цінного майна, грошей у разі пограбування чи пожежі. Наприклад, може знадобиться така охорона в Ірпіні або в іншому місті. Завдяки використанню високопрофесійного, комплексного підходу, за життя себе та своїх близьких можна не хвилюватися – облаштування сучасної системи охорони гарантує захист від будь-яких розбійних нападів та проникнення злодіїв.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: