Більш вигідні умови газопостачання з Твій ГазЗбут

ГазЗбут буде стабільно забезпечувати постачання газу чи електроенергії, якісний сервіс та обслуговування, можливість додаткового замовлення необхідного обсягу та ведення документації. І найбільш важливим критерієм є доступні ціни.

ГазЗбут буде стабільно забезпечувати постачання газу чи електроенергії, якісний сервіс та обслуговування, можливість додаткового замовлення необхідного обсягу та ведення документації. І найбільш важливим критерієм є доступні ціни.

Передовою газовою компанією є Твій ГазЗбут. Вона має величезний досвід роботи. Постачальники газу в Україні давно співпрацюють з брендом Твій ГазЗбут, що дає гарантію відсутності перебоїв у постачанні голубого палива.

Переваги компанії Твій ГазЗбут

Якщо Ви хочете отримувати якісні послуги і при цьому не переплачувати за вартість газу, то ця компанія – саме те, що Ви шукаєте. Вибираючи тарифи від ГазЗбут, Ви гарантовано отримуєте:

  • Великий вибір тарифів, що дозволяє підібрати оптимальний залежно від необхідного обсягу, ціни та інших параметрів. Ознайомитися з ними можна на офіційному сайті компанії. Також, треба вибрати область, в якій ви проживаєте.

  • Гарантія своєчасної закупівлі голубого палива та електроенергії виходячи з потреб клієнтів.

  • Надійність та якість послуг, що надаються. Це гарантується завдяки тому, що компанія співпрацює з 17 постачальниками як газу, так й електроенергії по всій країні. Клієнтами Твій ГазЗбут стали вже понад 35 000 підприємств.

  • Усунення будь-яких проблем та питань у найкоротші терміни завдяки розвинутій мережі офісів, роботи центру підтримки, можливості розв’язати питання як у телефонному режимі, так й онлайн. Кожен клієнт має персонального менеджера, який завжди на зв’язку. Ви можете у будь-який час звернутися до нього для додаткового замовлення голубого палива та вирішити інші питання.

  • Клієнти компанії мають особистий кабінет на сайті, де вони можуть замовляти та коригувати необхідні обсяги палива. Також це дає можливість контролювати оборот документів та одержувати рахунки у режимі онлайн.

Як одержати знижку на постачання газу чи електроенергії?

Для клієнтів компанії доступні вигідні умови та тарифні плани. Треба зазначити, що Твій ГазЗбут завжди піклується про своїх клієнтів та постійно пропонує тільки найкращі пропозиції. От і зараз, кожен може отримати свою знижку, якщо заповнити форму на сайті компанії. Розмір знижки буде визначений в залежності від того, яка форма оплати та обсяг енергоресурсів обраний клієнтом.

Також рекомендуємо звернути увагу на тарифні плані від Твій ГазЗбут. Компанія сформувала пропозиції з постачання газу, електроенергії та обох цих енергоресурсів разом.

Тарифні плани на постачання газу:

  • Газ мінус 5% від ціни.

  • Газ мінус 10% від ціни.

  • Газ без передплат.

  • Газ зі знижкою.

  • Газ без небалансів.

Тарифні плани на постачання електроенергії:

  • Фікс на електроенергію.

  • Тариф «Електроенергія» який заінтересує клієнтів фіксованою ціною на енергоносій, індивідуальною формою оплати.

Комбінований тарифний план у Твій ГазЗбут лише один – газ та електроенергія. Він включає до себе постачання газу та електроенергії за вигідною для клієнта ціною, зручну форму оплати, небаланси – до 100%.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: