Завантаження ...
Новобудови Києва

Успішний дизайн кав'ярні в Києві

Сучасна кав'ярня - це не просто місце, деможна посмакувати якісною кавою чи рум'яним тістечком, це ще й місце для спілкування з друзями, ділових зустрічей чи навіть затишного усамітнення після тяжкого робочого дня.

Тому дизайн кав'ярні варто підбирати так, щоб максимально передати атмосферу комфорту та затишку, яка буде приваблювати відвідувачів та заохочувати їх до повернення. Дизайнери столичної студії Іоносфера радять зосередитися на створення концепції та дизайну-проекту ще до того, як розпочнуться ремонтно-будівельні роботи.

Етапи створення ефективного інтер'єру для кав'ярні

Щоб дизайн інтер'єру кав'ярні (докладніше: https://ionosfera.org/uk/dizayn-kofeyni-kiev.html) приносив задоволення клієнту і прибуток власнику, важливо звернути увагу на певні моменти при виборі майбутнього оформлення та декору:

1. Очікувана цільова аудиторія. Щоб вибрати оптимальний стиль, експерти рекомендують для початку скласти попередній портрет запланованої цільової аудиторії. Наприклад, заклади, орієнтовані на молодь, допускають використання креативних нестандартних оформлень та нетипові комбінації кольорів, тоді як для сімейних кафе більш актуальні класичні стилі зі спокійною кольоровою гаммою.

2. Вибір єдиного мотиву. В закладі важливо притримуватися єдиної концепції у всіх елементах дизайну та декору, тому її також варто придумати заздалегідь. Наприклад, якщо це заклад здорового харчування, йому чудово підійде еко-стиль з натуральними матеріалами.

3. Зовнішній дизайн кав'ярні. Дуже важливу роль в привабленні відвідувачів грає оформлення вітрини та вивіски, адже саме вони допомагають скласти перше враження про заклад. Тому тут рекомендується використовувати креативні ідеї та помітні кольори, котрі в майбутньому будуть асоціюватися з конкретним брендом.

4. Вибір підходящого інтер'єру. На думку експертів з Ionоsfera, грамотний інтер'єр кав'ярні включає одразу кілька важливих пунктів: зонування, вибір меблів, встановлення елементів освітлення та декорування приміщень. Кожен з цих моментів допомагає скласти цільну картину закладу, тому їх треба вибирати так, щоб вони гармоніювали та доповнювали один одного.

Крім того, варто пам'ятати, що кав'ярня - це громадських заклад, через який кожен день проходить десятки та сотні відвідувачів. Тому рекомендується створювати дизайн кав’ярні, надаючи перевагу матеріалам та фарбам з високим рівнем міцності та зносостійкості, а також вибирати немаркі кольори та поверхні, котрі легко очистити.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: