Завантаження ...
Новобудови Києва

iPhone 11 чи XS: який краще?

Отже, ви вирішили що не збираєтесь купувати останню версію айфона, але, все ж, хочете придбати смартфон цього бренду. Певно, ви порівняли декілька моделей та вирішили пильніше придивитись до 11 і XS, ажде ці моделі цікаві своїми функціями, а їхня вартість не зробить діру у вашому бюджеті.

При порівнянні iPhone 11 з XS важливо відзначити, що це два абсолютно різні пристрої. Так, айфон 11 був випущений через рік після iPhone XS і, отже, має швидший чіп, але в цьому порівнянні є щось більше. У iPhone 11 екран більше - 6,1 дюйма по діагоналі, не говорячи вже про iphone 11 pro max, проти 5,8 дюйма у XS, що означає, що він, ймовірно, краще підходить для перегляду відео та перегляду веб-сторінок. У 11 також на кілька годин більше часу автономної роботи в порівнянні з XS, що може виявитися дуже корисним у багатьох ситуаціях, особливо якщо ви любите багато подорожувати і не проводите багато часу із зарядним пристроєм для телефону. IPhone 11 також має вражаючий нічний режим для зйомки вночі без спалаху - якщо ви подивіться на тести, ви побачите, наскільки він вражає в порівнянні з нічними фотографіями, зробленими старими айфоном.

На коробці, коли ви дивитеся на iPhone XS та 11, може здатися, що iPhone 11 перевершує його майже по всім параметрам, але, незважаючи на те, що iPhone 11 має безліч технічних переваг, XS, як і раніше, краще в багатьох відносинах.

Чому, все ж, варто придбати iphone XS?

По-перше, він відчувається набагато краще в руці. Оскільки він менший, його набагато легше тримати, коли ви дістаєте з кишені чи сумки, а також ним простіше користуватися однією рукою. Це може бути просто моя особиста перевага, але я віддаю перевагу більш тонкому телефону, а XS помітно “стрункіший”. Так, це завдяки тому, що у нього батарея менша в порівнянні з iPhone 11, але мене це влаштовує. Якщо ви працюєте в офісі або в іншому місці, де у вас завжди є зарядний пристрій для телефону, вам не потрібно турбуватися про час автономної роботи вашого iPhone XS. Цього більш ніж достатньо для потреб більшості людей. IPhone XS також має трохи яскравіший дисплей, ніж iPhone 11, завдяки технології екрану OLED, і здається, що він має трохи кращу якість конструктивної зборки. Коли справа доходить до вибору між iPhone XS і iPhone 11, вам потрібно запитати себе, чи ви хочете телефон, який краще лежить в руці за рахунок часу автономної роботи та розміру екрану. Якщо ви готові трохи пожертвувати у двох останніх категоріях, вам слід купити iPhone XS на нашому сайті.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: