Компанія Plamet - виробник вікон та дверей

Вікна, виготовлені з полівінілхлориду – міцного і відносно недорого матеріалу, завдяки своїй довговічності (їх можна експлуатувати впродовж 40 років) майже повсюдно витіснили дерев’яні конструкції.

Вікна, виготовлені з полівінілхлориду – міцного і відносно недорого матеріалу, завдяки своїй довговічності (їх можна експлуатувати впродовж 40 років) майже повсюдно витіснили дерев’яні конструкції.

Вироби з ПВХ не потребують спеціального догляду та обробки розчинниками для захисту, їх можна помити від пилу звичайним мильним розчином чи іншим побутовим миючим засобом, крім того вони не потребують регулярного перефарбовування, зберігаючи свій привабливий зовнішній вигляд впродовж всього періоду використання. Саме такі характеристики для віконних конструкцій забезпечує Plamet – виробник вікон та дверей з ПВХ з м. Черкаси.

Чому варто обирати вікна від PLAMET

Черкаський завод Plamet здійснює виготовлення різноманітних конструкцій з полівінілхлориду вже понад 15 років, поставляючи свою продукцію замовникам не тільки Києва та Черкас, але й всієї України, використовуючи для реалізації продукції співпрацю з торговою мережею «Епіцентр». В процесі виготовлення виробів з ПВХ завод використовує найсучасніші види обладнання, які забезпечують неперевершену якість виробів, їх довговічність та привабливість.

Вся продукція, що виготовлена з використанням ПВХ, відповідає вимогам екологічних нормативів, що засвідчено відповідними сертифікатами якості. Вікна з ПВХ відзначаються відмінними параметрами:

  • звукоізоляції завдяки використанню склопакетів та герметичному облаштування кожного із стиків;
  • зберігання тепла завдяки профільним системам WDS 5S (6S чи 8S), Kommerling 70 ST plus та Open Teck De Lux 60;
  • зовнішнього вигляду – сяючий білий колір залишається незмінним впродовж 40 років, можливе застосування інших кольорів за спеціальним замовленням клієнтів.

Декілька технічних параметрів

Профільна система WDS 5S передбачає облаштування 5-тикамерного склопакету на монтажну глибину до 60 мм. Максимально допустима ширина одного склопакету становить 32 мм, фурнітурного паза – 13 мм, для ущільнення використовуються два контури спеціального ущільнювача сірого кольору.

Для виготовлення віконних конструкцій з ПВХ за індивідуальними розмірами представник заводу безкоштовно виїжджає на будівельний об’єкт для проведення відповідних замірів. Дизайн та кольорове рішення віконних конструкцій обирає замовник відповідно до палітри кольорів RAL (найдешевшими є віконні конструкції з білим кольором).

Для облаштування віконної фурнітури застосовуються комплектуючі від надійних, перевірених часом та замовниками, виробників. Кожне індивідуальне замовлення виконується в найкоротші терміни. Установка віконних конструкцій від Plamet безкоштовна, окрім того спеціалісти заводу виконують гарантійне та пост гарантійне обслуговування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: