Завантаження ...
Новобудови Києва

Де ремонтують газові плити Бош у Києві?

Навіть високонадійне обладнання після певного терміну може вийте з ладу і спричинити до значних незручностей.

Саме тому, коли вийшла з ладу газова плита Бош, кожен намагається якнайскоріше відремонтувати її, адже нікому не хочеться сидіти на сухому пайку. Сучасні побутові прилади містять багато складних мікокомп’ютерів та агрегатів, тому ремонт газових плит Бош краще доручити майстрам компанії Fix-Man (оформити замовлення можна на сайті https://remont-gas-plit.kiev.ua/uk/kiev/bosch).

Деякі види несправності газової плити Бош

Після закінчення гарантійного терміну безоплатний ремонт газової плити є неможливим, проте це не означає, що ремонт можна виконувати самостійно. Навпаки, незнання конструктивних особливостей індукційної плити у випадку самостійного проведення ремонтних робіт може призвести до ще більших проблем з плитою Бош та створити реальну загрозу для здоров’я і навіть життя її власника та оточуючих людей.

Досить частими поломками внаслідок яких не працює газова плита Bosch є:

  • виключення горілок під час нагрівання духової шафи чи згасання полум’я в духовій шафі, що може свідчити про аварійний стан плити, яка потребує капітального ремонту;
  • капризна або ненадійна робота автоматичного запалювання газового пальника за допомогою електричної іскри внаслідок попадання на кнопку крапель води – вимагає чистки контактів або заміни цілого блока п’єзо запалювання;
  • виключення горілки, що вимагає тривалого утримування ручки впродовж 20-30 секунд, може свідчити про зношеність термопари «газ-контроль» або електромагнітного клапана.

Чому варто обирати компанію Fix-Man

 Фахівці компанії впродовж тривалого часу існування компанії Fix-Man здобули величезний досвід виконання ремонтів газових плит Бош, що дозволяє їм виконувати навіть найскладніший ремонт в максимально короткий термін та за доступні ціни. Під час ремонтних робіт використовуються виключно фірмові, в більшості випадків, оригінальні деталі та вузли.

Для виклику майстра можна скористатися контактним телефоном 098-055-60-28, під час телефонної розмови варто повідомити про види несправності газової плити, місце проживання та бажаний час приїзду майстра. За можливості ремонт плити буде проведено за місцем її знаходження, що дозволить заявнику кошти на транспортні витрати. Режим роботи майстрів: понеділок-неділя, 8:00-21:00. Повний перелік ремонтних робіт, їх вартість та ціна комплектуючих запасних частин і деталей узгоджується з замовником. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: