Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тютюн для куріння на вагу: позитивні властивості, характеристики

Завдяки курінню якісного тютюну відчувається унікальний вишуканий присмак.

Тютюн для куріння на вагу: позитивні властивості, характеристики

Уся продукція на вагу дає можливість шанувальникам цього ритуалу створити індивідуальну суміш, насолодитися процесом виготовлення самокрутки. Натуральність чистого аромату, яскравий післясмак, струмує соковитий димок – це характеристики тютюну на вагу. Крім іншого, існує ще багато переваг розсипний продукції.

Позитивні якості тютюну для куріння

Сухий тютюн почали застосовувати для куріння в давні часи. Про це згадується в джерелах близько 4000 років тому. Європейські прихильники відкрили його в 15 столітті, поступово створювали особливу культуру куріння тютюну. Надалі почала активно розвиватися промисловість, цигарки, зроблені з використанням нових технологій, витісняють тютюн. Зараз багато що повертається. Це стосується і вагового тютюнового продукту.

До переваг тютюну на вагу відносяться такі моменти:

  • Мінімальна шкода для організму. У ваговому товарі немає ніяких хімічних домішок, він не обробляється промисловим чином, а тільки за допомогою ручної праці.
  • Продукція очищається від сміття і пилу.
  • Сортове різноманіття. У кожного виду свій особливий запах, післясмак, фортеця.
  • Можливість експериментувати, підбираючи ті смакові якості і міцність, які найбільше подобаються.
  • Економічна вигода. Купівля продукції на вагу обійдеться набагато дешевше, ніж навіть самі бюджетні сигарети.
  • За бажанням можна використовувати сигаретні гільзи, курильну трубку або самокрутки.
  • Сучасні аксесуари роблять процес виготовлення самокрутки або сигарети приємним. Існують спеціальні машинки, спеціальний папір, фільтри з капсулами, гільзи.

За якими характеристиками вибирають тютюн на вагу

Сорт продукції безпосередньо впливає на міцність. Від нього залежить колір і запах, а також відчуття від куріння. Наприклад, тютюн Вірджинія голд часто застосовується в основних сумішах, має приємну кислинку.

Міцність

Залежить від вмісту нікотину у відсотках: слабкий – до 1%, середній – від 1 до 2%, міцний – не більше 4%. Розсипчастий товар дає можливість самостійно підібрати необхідну міцність, міксуючи різні сорти.

Нарізка

Звичайною зажди вважалась нарізка у вигляді локшини, недорога з регулюванням добре заточенного ножа. Спеціальне сито або подрібнююча машина виробляє тютюнові пластівці. Листи без центральної жилки піддаються валовій нарізці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: