Тютюн для куріння на вагу: позитивні властивості, характеристики

Завдяки курінню якісного тютюну відчувається унікальний вишуканий присмак.

Завдяки курінню якісного тютюну відчувається унікальний вишуканий присмак.

Уся продукція на вагу дає можливість шанувальникам цього ритуалу створити індивідуальну суміш, насолодитися процесом виготовлення самокрутки. Натуральність чистого аромату, яскравий післясмак, струмує соковитий димок – це характеристики тютюну на вагу. Крім іншого, існує ще багато переваг розсипний продукції.

Позитивні якості тютюну для куріння

Сухий тютюн почали застосовувати для куріння в давні часи. Про це згадується в джерелах близько 4000 років тому. Європейські прихильники відкрили його в 15 столітті, поступово створювали особливу культуру куріння тютюну. Надалі почала активно розвиватися промисловість, цигарки, зроблені з використанням нових технологій, витісняють тютюн. Зараз багато що повертається. Це стосується і вагового тютюнового продукту.

До переваг тютюну на вагу відносяться такі моменти:

  • Мінімальна шкода для організму. У ваговому товарі немає ніяких хімічних домішок, він не обробляється промисловим чином, а тільки за допомогою ручної праці.
  • Продукція очищається від сміття і пилу.
  • Сортове різноманіття. У кожного виду свій особливий запах, післясмак, фортеця.
  • Можливість експериментувати, підбираючи ті смакові якості і міцність, які найбільше подобаються.
  • Економічна вигода. Купівля продукції на вагу обійдеться набагато дешевше, ніж навіть самі бюджетні сигарети.
  • За бажанням можна використовувати сигаретні гільзи, курильну трубку або самокрутки.
  • Сучасні аксесуари роблять процес виготовлення самокрутки або сигарети приємним. Існують спеціальні машинки, спеціальний папір, фільтри з капсулами, гільзи.

За якими характеристиками вибирають тютюн на вагу

Сорт продукції безпосередньо впливає на міцність. Від нього залежить колір і запах, а також відчуття від куріння. Наприклад, тютюн Вірджинія голд часто застосовується в основних сумішах, має приємну кислинку.

Міцність

Залежить від вмісту нікотину у відсотках: слабкий – до 1%, середній – від 1 до 2%, міцний – не більше 4%. Розсипчастий товар дає можливість самостійно підібрати необхідну міцність, міксуючи різні сорти.

Нарізка

Звичайною зажди вважалась нарізка у вигляді локшини, недорога з регулюванням добре заточенного ножа. Спеціальне сито або подрібнююча машина виробляє тютюнові пластівці. Листи без центральної жилки піддаються валовій нарізці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: