Завантаження ...
Новобудови Києва

Що нового в iPhone 14

Лінійка мобільних гаджетів компанії Apple постійно оновлюється, у вересні поточного року представлено нову модель iphone 14, які поєднують в собі неймовірну потужність, витривалість та надзвичайно широкий спектр найбільш поширених топових можливостей.

Придбати iPhone 14 256 midnight (в перекладі з англійської «непроглядна темрява») є мрією більшості власників мобільних пристроїв з логотипом яблука, що виробляються в Кремнієвій долині. Для базових моделей Айфон 14 виробниками збережено знайому класику дизайну, що відрізняє техніку Apple з поміж інших виробників, натомість для внутрішніх апгрейдів зміни більш ніж відчутні.

Деякі з оновлених параметрів

Незначні зміни у дизайні нових моделей Айфон 14 компенсуються суттєвим покращенням внутрішнього оснащення айфону, що за даними виробника посприяло підвищенню його продуктивності аж на 18%. Серед переваг нової моделі гаджета варто відмітити:

  • максимальне збільшення параметрів автономного функціонування гаджета завдяки покращенню енергоефективності та продуктивності;
  •  можливість подачі екстреного сигналу SOS за допомогою супутника та удосконалення можливостей для проведення зйомок в умовах поганої видимості та в нічний час;
  • використання яскравого дисплею  Super Retina XDR, завдяки якому суттєво покращується якість зйомки при недостатньому освітленні.

Корпус нового айфона виготовлений з надміцного алюмінієвого сплаву, що використовується в аерокосмічній галузі та в космонавтиці та забезпечує надійний захист від проникнення вологи чи попадання бризок дощу. Дисплей iPhone 14 256 відрізняється надзвичайно високою роздільною здатністю, деталізацією та точністю відображення кольорового спектра. Використання панелі Ceramic Shield є водночас додатковим захистом дисплею від можливого пошкодження внаслідок механічних чи несприятливих природних факторів.

Декілька суттєвих переваг

Екран айфона 14 з олеофобним покриттям, стійким до відбитків пальців, відзначається розширеним діапазоном кольорів, а параметри його максимальної яскравості становлять 800 ніт і 1200 ніт. Окрім того, на екрані можна послуговуватись одночасним відображенням кількох мов і символів, а використання технології True Tone адаптує температурні показники екрана в залежності з навколишнім освітленням, дбаючи про комфортний зір для власника айфона.

Місце розташування фронтальної камери, динаміків, портів зарядки та магнітів, що забезпечують швидку безпровідну зарядку девайса, не змінилось. Завдяки додатковому ядру GPU, вмонтованому у фірмовому процесорі A15 Bionic, показники загальної продуктивності виросли на 18 відсотків.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: