Онлайн-Металобаза Амбар

Жоден виробничий процес, галузі будівництва та сільського господарства, житлово-комунальна сфера не може обійтися без використання металопрокату.

Жоден виробничий процес, галузі будівництва та сільського господарства, житлово-комунальна сфера не може обійтися без використання металопрокату.

Як правило чорний та кольоровий метал та вироби з нього можна придбати за різними адресами і тільки в інтернет-магазині «Амбар» означені вироби присутні на одній торговій площадці. Для пошуку як оптових партій металічних виробів із заліза та сталі, латуні, міді чи бронзи або їхніх сплавів, так і металопродукції з незначними об’ємами, варто скористатися сайтом інтернет-магазину «Амбар», що відзначається інтуїтивною доступністю та зручністю пошуку.

Асортимент виробів від інтернет-магазину

Весь асортимент металопродукції, що представлений на сайті інтернет-магазину згруповано за трьома основними категоріями, що включають продукцію, виготовлену з чорних металів (заліза та сталі), з нержавіючого металу та з кольорових металів. Якісні параметри кожного виду продукції підтверджені відповідними сертифікатами якості

Серед переліку продукції, представленої на сайті в категорії чорних металів, покупців можуть придбати різноманітні вироби на кшталт:

  • труб профільних, холоднокатаних та гарячекатаних сталевих, листа сталевого (холоднокатаного, гарячекатаного, рифленого та просічно-витяжного;

  • поковки (круга катаного) та сталевої полоси (конструкційної та інструментальної), шестигранника стального гарячекатаного та каліброваного;

  • труб зварних сталевих, профільних та оцинкованих труб, квадрата гарячекатаного та каліброваного.

Окрім перелічених виробів на сайті інтернет-магазину можна замовити оптові та роздрібні партії арматури та балок, швелера та кутника, стрічки металевої та оцинковку в листах та рулонах, труб та відводів з нержавійки, дроту, кутника та квадрату нержавіючого.

Чому варто обирати інтернет-магазин «Амбар»

Тільки на сайті інтернет-магазину можна придбати бронзові та латунні круги, листи міді та квадрати з алюмінію, які призначені для подальшої переробки та виготовлення окремих деталей. Серед переваг «Амбару» варто відмітити надзвичайно широкий асортимент продукції, що зібрана на одній торговій площадці, цінову доступність та напрочуд високу якість надання послуг, що передбачає застосування індивідуального підходу до кожного з клієнтів.

Інтернет-магазин тісно співпрацює і транспортними та логістичними компаніями, тому за попередньою домовленістю з клієнтами придбаний ними товар буде доставлено в любий регіон держави. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: