Обмін криптовалюти

Якщо ви власник віртуальних монет ВТС, які вам потрібно обміняти на реальні гроші, то, напевно, у вас є необхідність у тому, щоб використовувати перевірений обмінник.

Якщо ви власник віртуальних монет ВТС, які вам потрібно обміняти на реальні гроші, то, напевно, у вас є необхідність у тому, щоб використовувати перевірений обмінник.

Найбільш популярним є сервіс Letspay, який дозволяє вивести кошти на карту потрібного вам банку. Наприклад, ви можете скористатися послугою виведення коштів на «Приват24» на сторінці https://letspay.me/ru/change/btc/privat_uah.

Кошти на сторінці https://letspay.me/ru/change/btc/privat_uah переводяться в гривню і виводяться у відповідності до обраного вами курсу. Комісія за проведення платежу буде мінімальною. Щоб зробити все правильно, користувачеві потрібно звертати увагу на:

  • Ліміти. Це максимальні та мінімальні суми, які ви зможете вивести через сервіс. Вони встановлюються адміністраторами платформи. Ознайомитись з ними ви можете на офіційній сторінці сервісу;
  • Курс. Він постійно змінюється, оскільки користувачам пропонується найвигідніший варіант обміну. Як тільки ви оформите заявку, курс для обміну фіксується;
  • Резерв. Сервіс має свій резерв, тобто суму в тій чи іншій валюті, яка є максимально доступною в даний період для обміну. У деяких випадках її може бути мало, тому при зверненні до служби підтримки питання можна вирішити;
  • Функціональність. На представленому сервісі всі перекази здійснюються в автоматичному режимі, що знижує можливість появи затримки та інших труднощів;
  • Надання консультації здійснюється в цілодобовому режимі з усіх питань;
  • Заявку можна подати у будь-який зручний час;

Щоб зрозуміти, чи вигідним буде обмін за певного курсу, ви можете скористатися конвертером, представленим на сторінці обміну. У ньому потрібно буде вказати суму монети, яку ви хочете обміняти, і вам покаже, скільки гривень ви отримаєте на картку. Комісія буде мінімальною та прорахується ще до того, як ви оформите заявку. Для простого виведення грошей потрібно буде вказати мінімальну інформацію:

  • Номер картки потрібного вам банку. Обов'язково перевірте правильність введення даних;
  • Номер віртуального гаманця, якщо такий варіант вам зручніший;
  • Особистий номер мобільного телефону, до якого є доступ;
  • Діюча адреса електронної пошти, яка знадобиться для підтвердження;

Час обробки заявки на сторінці https://letspay.me/ua/change/btc/privat_uah складає від 30 хвилин до 24 годин, залежно від суми, яку потрібно вивести, і від завантаженості сервісу. Подавати заявки можна в цілодобовому режимі. Зручною функцією є можливість виведення грошей одночасно на кілька карток. У такому разі заявка обробляється вручну оператором, що займає мінімальну кількість часу.

Letspay – сучасне рішення для обміну віртуальних монет на реальні гроші з невеликою комісією. Платформа співпрацює із відомими банками, серед яких ви зможете обрати потрібний. Довіряйте лише перевіреним платформам, і тоді ваші гроші будуть у безпеці.

Проходити реєстрацію в обміннику не обов'язково.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: