Завантаження ...
Новобудови Києва

Як допомогти школярам підготуватись до зно з математики?

Підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання починається заздалегідь. Перейшовши до 11 класу кожного дня потрохи повторюйте вивчене за минулі роки. Не відкладайте усе на травень-липень. Час спливає швидко.

Наприкінці навчального року, окрім повсякденних завдань, доведеться шукати інформацію для вступу, готуватися до ЗНО та планувати випускний вечір.Допомога спростить вам життя — можна скористатись підручниками, посібниками з математики, щоб зросла вірогідність вступу до омріяного ВНЗ.

Як отримати усі рейтингові бали на ЗНО з математики

Складно увійти до числа лідерів, не знаючись на математиці. Якщо у школі частіше отримуєте 6-9 балів, можете виправити ситуацію. Щоб гарантовано мати шанс на вступ до престижних закладів країни, потрібно:

  • Знайти інформацію про вступ попередніх років. Дізнайтеся, який мінімальний бал з ЗНО був у абітурієнтів, які потрапили до групи з безоплатною та платною формою навчання.
  • Передивіться минулі зно математика, щоб зрозуміти структуру та обсяг завдань.
  • Самостійно виконайте завдання та перевірте себе, передивившись відповіді до ЗНО з математики.

До цього ЗНО складалося з тесту, вправ, які потрібно вирішити та надати розв'язання, та складної задачі. Оцінюватимуть знання за весь час навчання, а не лише за останній навчальний рік. На вас чекатимуть прості питання, які з легкістю вирішать учні 5-7 класу, але також будуть складні завдання з алгебри та геометрії.

Згадайте, в яких темах вам найважче, на яких з них ви були відсутні, а які вчитель не зміг доступно пояснити. Перейдіть до розділу з підручниками та перечитайте наведену інформацію. Зробіть декілька вправ та перевірте себе за допомогою посібника з ГДЗ в іншому розділі ресурсу.

Як знайти відповіді до ЗНО з математики цього року

Це неможливо. До останнього нікому невідомо, що чекає цьогоріч на випускників. Підготуватися можна лише виконуючи завдання з тесту попередніх років. З великою ймовірністю зміст завдань цього року буде таким самим. Чим більше балів отримаєте за виконанні пробні завдання, тим більше шансів отримаєте стільки ж під час цьогорічного ЗНО.

Майте на увазі, що тест починається з найлегших завдань та поступово ускладнюється. Найбільшу кількість балів можна отримати за останнє завдання, але на його виконання треба багато часу. Намагайтесь зробити перший блок завдань якнайшвидше.

Створіть умови справжнього ЗНО вдома: увімкніть таймер на 180 хвилин, відкрийте завдання з математики та вперед - спробуйте встигнути та правильно відповісти.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: