Завантаження ...
Новобудови Києва

Букмекерська контора Фавбет: як робити ставки на футбол

У час, коли проходить чемпіонат світу з футболу, чимало любителів спорту звертають на нього увагу.

Цього року на турнірі немає української збірної, але дивитися його цікаво. Окрім перегляду самих матчів, привертає увагу і можливість робити ставки на ігри. Букмекерська контора Фавбет, одна з найбільших БК України, пропонує клієнтам широкий розпис матчів. Тому на її прикладі варто розглянути, як ставити на футбол.

У першу чергу для укладання парі необхідно зареєструватися в БК. Для цього потрібні лише телефон та адреса електронної пошти. Після реєстрації слід поповнити рахунок. У букмекерській конторі Фавбет зробити це можна, використовуючи банківські картки, термінали самообслуговування та інші платіжні інструменти.

Як зробити ставку на чемпіонат світу в БК Фавбет

Після того як кошти надійшли на рахунок, можна переходити до вибору спортивних подій та укладання парі на них. Для цього необхідно:

  1. Перейти у розділ «Спорт» для вибору майбутніх матчів, або у «Live» — для перегляду поточних ігор.

  2. Обрати у правій колонці вид спорту (в даному випадку футбол) та відкрити список турнірів.

  3. Серед подій знайти чемпіонат світу та відкрити список матчів, доступних для укладання парі.

  4. Переглянути повний розпис гри, відкривши його за натисканням на назви команд-суперниць.

  5. Обрати бажаний результат та додати його до купона ставки, натиснувши на коефіцієнт події.

  6. У купоні, який розташовано в правій колонці, ввести суму та підтвердити ставку.

Переглянути укладені парі завжди можна в особистому кабінеті. Коли подія завершиться, ставку буде автоматично розраховано як виграшну або програшну. У випадку перемоги кошти одразу надійдуть на баланс. При цьому слід знати, що зазвичай враховується лише основний час. Тобто, якщо поставити на перемогу однієї з команд у 1/8 фіналу, а після 2 таймів буде нічия, БК зарахує програш ставки, навіть якщо в овертаймах чи серії пенальті обрана збірна здолає суперників.

Додаток Favbet скачати можна на Android та iOS

Щоб грати в БК з телефону було простіше і зручніше, Фавбет пропонує клієнтам мобільні додатки. Вони мають той же набір функцій, що й офіційний сайт, проте працюють швидше і краще адаптовані до сенсорного управління. Додаток Favbet скачати можна, перейшовши за посиланням на сторінці БК. Версія для iOS наявна в App Store, тож завантажити її простіше. Варто лише запустити встановлення, щоб інсталювати ПЗ.

Android-програма букмекера завантажується у форматі APK. Скачати Favbet на пристрої з цією операційною системою можна лише на офіційному сайті контори. Після того як файл завантажиться, його треба відкрити та встановити вручну. При цьому потрібно надати системі дозвіл на інсталяцію ПЗ з невідомих джерел. Зробити це можна у налаштуваннях безпеки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: