Завантаження ...
Новобудови Києва

Купити каблучку - це справа непроста

Здавалося б що може бути простіше ніж придбати ювелірну прикрасу. Тим більше якщо їх асортимент величезний і покупцеві доступні всілякі варіації. Але якраз той величезний асортимент і створює проблеми та ускладнює вибір.

 

каблучка

Та спеціалісти УкрЗолото порадять на що саме звернути увагу і в результаті у вас є всі шанси купити каблучку https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/kabluchky/ таку, яка підійде по всім параметрам. І навіть якщо ви в пошуках подарунку, то саме каблучка – це ідеальний вибір, бо він універсальний. Адже каблучки носять всі незалежно від віку, смакових уподобань в плані гардеробу і навіть  незалежно від статусу.

Від простих ліній до вишукано-розкішних форм

Каблучки бувають різними. Вироби відрізняються:

  1. металом який використовується при їх створенні (срібло чи золото);
  2. розмірами;
  3. стилістикою;
  4. дизайном;
  5. декором;
  6. вартістю.

Як срібло так і золото відрізняються податливістю при обробці тому виготовляти з них майстри мають змогу вироби у будь яких формах і розмірах.

Як складність виконання, так і вишуканість дизайну впливає на вартість. Також ціна залежить від:

  • ваги;
  • мануфактури;
  • преміальності колекції.

В принципі, всі вироби, доступні споживачам, відрізняються актуальними фасонами і дуже стильним екстер’єром. Це значить що незалежно від того ви придбали дуже круту річ, чи каблучку з серії бюджетної, все рівно в вашому ювелірному арсеналі з’явиться шикарний аксесуар здатний доповнити будь-який образ.

До речі, якщо ви плануєте купити каблучку для доповнення вечірніх образів, то варто звернути увагу на колекції преміальні, де представлені вишукані вироби з діамантами великих розмірів, смарагдами і сапфірами. При цьому дизайн таких прикрас буває самим різним, як і розміри.

Але якщо ви плануєте купити каблучку на кожен день, краще обрати лаконічний варіант без вставки або з невеличким камінцем. При цьому дизайн може бути оригінальним головне щоб не дуже «помпезним».

Також варто підібрати каблучку під розмір і добре що представлена на вибір розмірна сітка досить широка. Зовсім не обов’язково перед придбанням приміряти каблучку адже є пояснення до розмірів і спеціалісти UkrZoloto підкажуть як не прогадати і придбати аксесуар який ідеально виглядатиме на пальці. Що ще треба знати щоб купити каблучку яка і через багато років після придбання буде актуальною по фасону і не втратить свій шикарний зовнішній вигляд?

купити каблучку

В принципі всі виробники пропонують ювелірні шедеври які не бояться ні часу, ні моди. Отже сміливо обирайте будь який екземпляр який сподобався і ваша покупка на 100% буде вдалою. До речі, ціновий діапазон дуже широкий а самі ціни – демократичні. Це значить, що є можливість купити каблучку не одну а кілька. А чому б і ні?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: