Завантаження ...
Новобудови Києва

«KOLIBRI» - надувні човни від виробника

На ринку надувних човнів представлено досить багато моделей гребних та моторних човнів, човнів типу каное та човнів-плотів для рибалок, що надають перевагу ловлі риби методом нахлисту.

Більшість українських рибалок віддають перевагу надувним човнам з ПВХ української суднобудівної компанії «КОЛІБРІ», продукція якої розробляється фахівцями власного конструкторського бюро та виготовляється на сучасному суднобудівному заводі. Виробничі потужності заводу дозволяють компанії щорічно виготовляти понад 40 тисяч човнів, фурнітуру та аксесуари для їх обслуговування та експлуатації.

Асортимент продукції торгової марки «KOLIBRI»

Човни та обладнання, що забезпечують належні умови риболовлі чи підводного полювання торгової марки «KOLIBRI» знайомі поціновувачам активного відпочинку на воді не тільки в Україні, але й за її межами. Надувні човни від виробника – української суднобудівної компанії представлений на ринку понад 40 різноманітними моделями, включно з:

  • моторними човнами – плавучими засобами, плоскодонними та кільовими що обладнані стаціонарними транцями. Плоскодонні моделі човнів включають плавзасоби серії «Стандарт», які відрізняються містким кокпітом та пасажиромісткістю до чотирьох осіб;
  • гребними човнами, що виготовлені з надміцної тканини ПВХ з показниками щільності від 750 до 1100 гр/м2. Така тканина відзначається міцністю, зносостійкістю, довговічністю та стійкістю до впливу ультрафіолетових сонячних променів та солі, що міститься в морській воді. Завдяки тканині ПВХ, що має значно кращі властивості в порівнянні з раніше використовуваною гумою, гребні човни довжиною до 3-х метрів, які можна придбати на сайті kolibriboats.com, користуються особливою популярністю в українських та зарубіжних рибалок;
  • легкими надувними човнами типу «катамаран», що дозволяють швидкість плавання, відзначаються винятковою остійністю та економним розходом палива.

Деякі з моделей човнів торгової марки «KOLIBRI»

До переліку човнів, що виготовлені на заводі компанії «Колібрі» належать моделі полегшених, компактних одномісних човнів серії «СуперЛайт», що мають діаметр балонів 28 см, та повнорозмірних надувних човнів, що мають класичну форму балонів діаметром 34 см (пасажиромісткість таких човнів – від одного до трьох рибалок, передбачена можливість монтажу на човнах навісних транців). Вказані моделі використовують рибалки, що полюбляють риболовлю та відкритих плесах навіть за умови серйозних хвилювань.

Конструкція класичних кильових надувних човнів серії «Стандарт», що мають фанерний або алюмінієвий пайол, посилена завдяки використанню алюмінієвих стрінгерів. Такі човни відзначаються надійністю та невибагливістю, що належно оцінена справжніми рибалками.     

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: