Завантаження ...
Новобудови Києва

Освітлювальні прилади: види, як визначитись з відтінком світла

Освітлення – важлива частина інтер’єру. І справа не тільки в тому, щоб орієнтуватись в кімнаті в темний час доби. Світло може впливати на стан здоров’я, самопочуття, розслабляти або навпаки – налаштовувати на роботу.

сучасні люстри

Які види освітлювальних приладів використовують найчастіше?

Сучасні люстри https://dewatt.com.ua/category/potolochnue-svetylnyky-y-liustru мають різни типи ламп. Саме від цього буде залежати колір та природність освітлення. Найчастіше встановлюють такі різновиди ламп:

  • Світлодіодні. Вони працюють на основі світлодіодів. Купити лед-стрічку можна в якості основного або додаткового джерела світла.
  • Лампи розжарювання. Цей варіант є найбільш поширеним. Лампа розжарювання – це скляна колба з металевою спіраллю, яка знаходиться всередині. Такі лампи дають тепле, м’яке світло.
  • Люмінесцентні. Найчастіше зустрічаються у настільних лампах. В інтер’єрі такі пристрої використовуються найрідше.
  • Енергозберігаючі. Вони відносяться до компактних люмінесцентних ламп. Їх ключова особливість в тому, що вони виділяють менше тепла, що дозволяє скоротити енергоспоживання.

Холодний чи теплий колір світла: як обрати

Освітлення – важлива частина інтер’єру

Купити люстри можна з теплим та холодним світлом. Наприклад, лед-стрічка https://dewatt.com.ua/category/led-lenta-neon-y-moduly буває таких типів колірної температури – теплий білий, нейтральний білий, холодний білий.

Підбір відтінку освітлення здається незначним нюансом, однак саме цей чинник в подальшому буде впливати на настрій, працездатність і загальний стан організму людини, яка перебуває в приміщенні. Холодне світло посилює працьовитість, зосередженість та активізує роботу мозку. Теплий колір – навпаки розслабляє, готує до відпочинку та допомагає відновити сили, позитивно впливає на нервову систему людини.

Рекомендацій чи правил щодо використання на робочому місці лише холодного світла, а вдома лише теплого – не має. Дизайнери радять поєднувати різні відтінки світла вдома чи офісі. Так освітлення буде максимально природнім.

Чому варто обирати освітлення в Інтернет-магазині «DeWatt»?

Наші клієнти отримують суттєві переваги, а саме:

  • Широкий вибір освітленнясвітлодіодні люстри https://dewatt.com.ua/category/potolochnue-svetylnyky-y-liustru/typ-dzherela-svitla=svitlodiody, нічники, прожектори та ін.
  • В разі необхідності, наші фахівці проконсультують та можуть підібрати товари, з урахуванням всіх потреб та параметрів.
  • Зробити замовлення можна через сайт Інтернет-магазину «DeWatt», в телефонному режимі або за допомогою соціальних мереж.
  • Для оптових покупців діє система бонусів.

В нашому магазині електрики, окрім освітлення є електрофурнітура, кабельно-провідникова продукція, електроопалення, а також необхідні інструменти для монтажу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: