Експертне ультразвукове дослідження: сучасна діагностика у Львові

Запорукою успішного лікування будь-якого захворювання є правильний та вчасно сформульований діагноз.

Запорукою успішного лікування будь-якого захворювання є правильний та вчасно сформульований діагноз.

Серед всіх винаходів людства у галузі медицини, мабуть, саме ультразвукова діагностика входить до когорти найкорисніших. Лікар не має права на помилку, адже в його руках здоров’я та життя пацієнта. УЗД – це неінвазивний та інформативний метод діагностики захворювань різних органів, тканин та систем. Зробити УЗД Львів можна за доступною ціною в медичному центрі «Родина».

Сучасна діагностика – це арсенал високотехнологічних методів дослідження, серед яких саме ультразвукова діагностика користується найбільшою популярністю. Завдяки сучасному обладнанню, можна оцінити відразу декілька параметрів. Чутливий датчик УЗ-сканера генерує ультразвукові сигнали та реєструє їх відбиття від різних органів. Отримані дані трансформуються у зображення, яке аналізує лікар-діагност. Під час проведення УЗД, можна оцінити розміри органу, його положення відносно інших органів, наявність об’ємних процесів, діаметр судин, наявність ексудату у порожнинах та ін.

Функціональний та ефективний метод діагностики

Якість та інформативність УЗ дослідження визначається технічними можливостями обладнання та кваліфікацією спеціаліста, який виконує процедуру. Фахівці медичного центру «Родина» виконують комплексне УЗД експертного класу за допомогою сучасних ультразвукових апаратів. Висококваліфіковані лікарі-діагности мають чималий практичний досвід (тисячі проведених досліджень), тому в якості обстеження можна не сумніватися. Подати заявку на запис або ознайомитися з цінами на УЗД можна за посиланням https://rodyna-medical.com.ua/.

Переваги ультразвукової діагностики 

Майже всі види УЗ досліджень можна зробити в медичному центрі, як рідкісні, так і найбільш поширені. Крім того, фахівці клініки проводять дуплексне сканування судин, а за потреби, навіть прецизійне обстеження одного з органів. У порівнянні з іншими діагностичними процедурами, УЗД має безліч переваг:

  • Безпечність. Метод позбавлений променевого навантаження, тому може застосовуватися неодноразово, наприклад, для контролю динаміки лікування.
  • Без болю та дискомфорту. Лікар м’яко водить датчиком, нікого тиску та неприємних відчуттів.
  • Доступність. Ціни на ультразвукову діагностику – адекватні та є виправданою інвестицією у власне здоров’я.  
  • Сучасне оснащення центру дозволяє гарантувати високу якість і точність ультразвукового дослідження.
  • УЗД дає багато інформації про стан організму та дозволяє поставити точний діагноз.

Деякі види ультразвукової діагностики потребують спеціальної підготовки. Наприклад, УЗД молочних залоз, як правило, на певний день циклу. При записі на дослідження вас обов’язково попередять, чи потрібно якось підготуватися до УЗД чи ні. Бережіть себе та своє здоров’я! 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: