Доставка вантажів до Словаччини з України від компанії «АнВі Транс»

Вантажні автомобільні перевезення є невід’ємною складовою світової логістичної системи, яка передбачає експорт та імпорт різноманітних матеріалів, готової продукції, сировини та напівфабрикатів.

Вантажні автомобільні перевезення є невід’ємною складовою світової логістичної системи, яка передбачає експорт та імпорт різноманітних матеріалів, готової продукції, сировини та напівфабрикатів.

Більша частина в експорту продукції, виробленої в Україні та імпорту товарів з країн Європейського Союзу, припадає на вантажні перевезення автомобільним транспортом, в тому числі транспортними засобами, що належать компанії «АнВі Транс». До сфери послуг компанії входить доставка будь-яких вантажів в Словаччину чи з Словаччини, що здійснюється в максимально короткі строки, незалежно від виду вантажу, його ваги та габаритів.

Переваги використання послуг компанії

Компанія «АнВі Транс» працює на ринку вантажних перевезень з 2010 року, вирішуючи будь-які за складністю доручення клієнтів щодо доставки вантажів на терени країн Європейського Союзу, в тому числі Словаччини. За час роботи компанія набула репутації надійного партнера, який може вирішувати та здолати будь-які труднощі в сфері логістики, забезпечуючи доставку вантажів кінцевим споживачам у чітко обумовлені терміни та з дотриманням правил безпечного транспортування. До сфери послуг компанії належить:

  • обрання за дорученням замовника найбільш вигідного за економічною складовою маршруту перевезення, що мінімізує витрати клієнта завдяки оптимальному логістичному рішенню;
  • забезпечення вантажних перевезень з дотриманням максимально стислих термінів, в тому числі через розробку найбільш вигідних схем транспортування по маршруту «Словаччина – Україна» (чи навпаки);
  • перевезення імпортованих чи експортованих товарів до чи з Словаччини, за допомогою різних видів транспорту, що забезпечить перевезення особистих речей, небезпечних та негабаритних товарів та товарів, що вимагають дотримання спеціального режиму транспортування на кшталт продуктів харчування, продуктів з обмеженим терміном зберігання та таких, що швидко псуються.

Вага вантажу, що за попереднім замовленням на сайті https://anvi-trans.com/uk/perevozki_slovakia_ukraina.html, може перевозиться до Словаччини або до України транспортними засобами компанії складає від 100 кг до 40 тон, причому вантажні перевезення можуть здійснюватися як за допомогою окремих автомобілів, так і в складі вантажів, що потребують збірки (останній варіант дозволяє суттєво економити на логістичних послугах).

Що включає процес доставки вантажів

В процесі вантажних перевезень з чи в Словаччину компанія «АнВі Транс» послуговується двома пунктами пропуску на українсько-словацькому кордоні, розміщеними на території Закарпатської області. Процес доставки вантажів включає декілька етапів, під час яких:

  • надаються безкоштовні консультативні послуги клієнту та здійснюється попередній розрахунок вартості вантажних перевезень до кінцевого пункту призначення;
  • укладається письмова угода про виконання робіт/надання послуг після підписання якої товар чи продукція завантажується за вказаною клієнтом адресою та перевозиться до кінцевого пункту призначення.

Окрім власне транспортних послуг компанія під час перевезення вантажів забезпечує проходження власником вантажу митної акредитації на пунктах пропуску, допомагає складанню зовнішньоекономічних договорів та інших документів з сфери зовнішньо-економічної діяльності. Компанія всебічно сприяє оперативному та професійному митному оформленню вантажів, отриманню відповідних сертифікатів, ліцензій чи санітарних дозволів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: