Завантаження ...
Новобудови Києва

Бруківка від виробника «КраснеБрук»

Благоустрій сучасного подвір’я з облаштованими тротуарними доріжками та під’їзними доріжками для проїзду автомобіля неможливий без використання сучасних видів бруківки.

Бруківка старе місто чи інші види бруківки стануть окрасою прибудинкового подвір’я заміського котеджу, елітного ресторану чи готелю, великого торгово-розважального комплексу чи супермаркету, автомобільної стоянки чи центрального майдану великого міста. Використання якісної бруківки різноманітних форм та кольорів дозволяє втілювати унікальні дизайнерські рішення в поєднанні з довговічним мощенням будь-якої території.

Незаперечні переваги бруківки від КраснеБрук

В процесі виготовлення бруківки компанія «КраснеБрук» використовує метод вібропресування, за допомогою якого плитка отримує надміцні властивості та слугуватиме надійним покриттям впродовж щонайменше 25 років. Бруківку компанії можна використовувати для мощення тротуарів та паркових доріжок, території біля місць масового скупчення людей, оформлюючи відпочинкові та розважальні зони з лаконічним вишуканим стилем.

Серед переваг бруківки від компанії «КраснеБрук» поважні експерти та пересічні покупці відзначають:

  • високі параметри довговічності та міцності бруківки відносно стирання її поверхні, що дозволяє використовувати бруківку в місцях з інтенсивним пішохідним рухом чи автомобільним трафіком. Обираючи бруківку відповідно товщини клієнт може бути впевненим у її міцності незалежно від величини навантаження, що зазнає бруківка під час руху пішоходів чи автомобілів;
  • високі експлуатаційні властивості, завдяки яким для укладання бруківки непотрібно надмірних зусиль, а її ремонт не вимагає використання певного обладнання чи механізмів – достатньо вийняти пошкоджений елемент та замінити його на новий;
  • швидкість монтажу, на яку практично не впливають погоді чи сезонні фактори, використовувати мощення можна відразу по завершенню робіт.

Особливості бруківки «Старе місто»

Вже в самій назві бруківки закладено суть її характерних відмінностей, які нагадують пересічному жителю міста (чи іншого населеного пункту) старе міське мощення, в якому укладені різні за розміром, проте схожі за формою фрагменти. Бруківка від виробника Краснебрук відзначається стійкістю до температурних перепадів та особливою міцністю завдяки використанню методу вібропресування, а своєрідні проміжки між фрагментами плитки пришвидшують стікання вологи з її поверхні.

Бруківку «старе місто» полюбляють власники приватних садиб, яким подобається оригінальність та різноманітність конфігурацій плитки, її кольорова гамма та геометричні форми, які дозволяють створювати на подвір’ї різноманітні малюнки.  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: