Завантаження ...
Новобудови Києва

Садові меблі – зручне та красиве рішення для будь-якого будинку

Приватний будинок – це простір для польоту дизайнерської фантазії його власника. Чим більша площа садової ділянки та території двору, тим більше цікавих та вражаючих ідей можна втілити в життя за допомогою сучасних інструментів, техніки, освітлення та матеріалів, що використовуються у ландшафтному дизайні.

Одним з обов’язкових елементів декору сьогодні я меблі для саду. Можна вибрати стіл з ротангу тут https://rattwood.com/shop/rotangovi-mebli/stoly-z-rotangu/, або придбати ковані садові меблі, які стануть розкішним акцентом вашого саду.

Які садові меблі обрати

На ринку існує багато варіантів оздоблення ландшафту на садовій ділянці. Вибір залежить від загальної тематики та стилю двору та будинку, бюджету та інших параметрів, важливих для господаря:

  • Як меблі будуть встановлюватись. Це рішення важливо прийняти ще на етапі побудови спеціального місця для їх розташування. Якщо це камінь або ковані моделі, часто їх встановлюють один раз і не прибирають на зимовий сезон. Якщо оздоблення потрібно прибирати восени, треба заздалегідь підготувати правильне місце для зберігання, сухе та тепле, щоб матеріал не псувався, а великі розміри не заважали іншим речам у сараї чи гаражі;
  • Догляд. Дерев’яний стіл чи лава, стільці та крісла потребують регулярного нанесення особливого лаку та правильного зберігання у відповідному температурному режимі. Також не можна встановлювати ніжки просто на землю, бо деревина дуже швидко почне гнити не зважаючи на спеціальну обробку. Тому меблі для саду від виробника з дерева ставляться на плитку, бетонний поміст, окремий фундамент тощо. Тканинні матраци, подушки та тенти повинні легко митися та швидко добре висихати, щоб під час зберігання взимку волога не стала причиною появи плісняви, гнилі та пошкодження тканини;
  • Розміри. Яку кількість людей планується розмістити  у саду? Від цього залежить і конструкція, і матеріал, з якого краще придбати меблі для саду. Великі компанії зручно будуть почувати себе на довгих дерев’яних лавах за довгими широкими столами, де можна організувати цілий бенкет і всім вистачить місця. А от оздоблення для невеликої родини може бути більш вишуканим та зручним, мати спинки, подушки, додаткові навіси та антимоскітні сітки, бути легкими, щоб впоратись з ними могла одна-дві людини.

Від того, з яких матеріалів виготовлені меблі для саду, залежить і їх вартість. Найдорожчими на ринку є вироби з дерева, ковані та кам’яні. Це дуже міцні моделі, які виглядають солідно та презентують гостям рівень статку господарів, створюють особливу атмосферу всього будинку. А от конструкції з натурального та штучного ротангу – це середній та доступний рівень. Однак сам матеріал має чудові практичні характеристики, що робить його все більш популярним сьогодні серед інших варіантів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: