Завантаження ...
Новобудови Києва

Запчастини для мінітрактора: купити перехідний редуктор фрези

Обробіток ґрунту - одна з найбільш трудомістких сільгоспробіт.

При більших обсягах з нею важко справлятися навіть механізованим грунтофрезам, тому це навісне обладнання часто схильне до поломок. У цьому матеріалі ми підкажемо, де купити запчастини для мінітрактора, зокрема перехідний редуктор фрези, а також застережемо від помилок, які можуть призвести до неполадок у роботі.

Причини поломок у перехідному редукторі фрези

Перед тим як купити запчастини на перехідний редуктор фрези для мототрактора, корисно з'ясувати, чому він вийшов з ладу. Це допоможе уникнути подібних проблем у майбутньому. Тому далі ми розберемо першопричини несправностей і наведемо список запчастин для мінітракторів, які можна безболісно замінити.

Причини поломок у перехідному редукторі фрези

Ось основні складові редукторів ґрунтофрез:

  • Ланцюги. Розриви ланок, втрата пластичності, сильне розтягування можуть бути спричинені зношуванням або неправильною установкою ланцюга.
  • Передавальні шестерні. Основна причина несправностей - занадто густе мастило та неправильний рівень навантаження на обладнання.
  • Підшипники роликові, кулькові. Вібрація, перепади температур, удари – це постійні супутники техніки, що працює у полі. Всі ці фактори прискорюють зношування опорних деталей.
  • Вали навісні, первинні, для шестерень та зірок. Дефекти на цих запчастинах для мінітракторів з'являються з маси причин: від банального вироблення ресурсу та ударних пошкоджень до помилкового вибору мастила.

Ці запчастини для мінітракторів в Україні зустрічаються в офлайн магазинах сільгосптехніки. Проте в них рідко можна знайти в наявності інші деталі: важелі, що плавають, кронштейни, кришки-пильники. Вихід — пошук за каталогом інтернет-магазину Tata Agro-Moto. В інтернет-магазині передбачена доставка товарів Новою Поштою по Україні.

Коли варто купити перехідний редуктор фрези для мототрактора у зборі

Купівля запчастин для мінітрактора виправдана, якщо з ладу вийшли лише одна або кілька деталей, що підлягають заміні в сервісі або самотужки. Ціна ремонту в цьому випадку виявиться значно нижчою, ніж при купівлі агрегату повністю.

Коли варто купити перехідний редуктор фрези для мототрактора у зборі

Радимо перехідний редуктор фрези для мототрактора купити в https://tata-agro-moto.com повністю, якщо агрегат отримав пошкодження, які роблять ремонт економічно недоцільним. Немає резону замовляти окремі запчастини для мінітрактора і тоді, коли обладнання за технічним станом наблизилося до терміну корисної експлуатації. У цьому випадку власник с/г техніки ризикує постійно стикатися з необхідністю витрачати час та ресурси на ремонт. Тому вигідніше купити редуктор у повній комплектації, щоб спокійно експлуатувати трактор ще кілька років та витрачатися лише на техобслуговування.

Автор: Новіков Олександр Сергійович (експерт Tata-Agro-Moto).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: