Завантаження ...
Новобудови Києва

Якісне та безпечне очищення шкіри: чи це можливо?

Очищення шкіри обличчя – головна передумова краси, звільнення від недосконалостей, надлишку шкірного сала або сухості. Це насамперед найефективніший метод видалення забруднень, які шкіра поглинає з довкілля. Така процедура допомагає відкрити пори та сприяє кращому засвоєнню цінних компонентів подальшого догляду.

Проте не всі розуміють, що таке правильне очищення: дехто вважає, що після нього шкіра повинна буквально «скрипіти» від чистоти. Часто цим грішать люди, обличчя яких швидко набуває жирного блиску. Інша крайність – вмиватися лише водою, вважаючи, що за ніч ваша шкіра не могла забруднитися. Тож як процес очищення має відбуватися насправді?

Які засоби варто обирати для правильного очищення

Якщо б існувала універсальна формула правильного очищення, не було б такого різноманіття косметики. Тож вам доведеться знайти «свій» оптимальний варіант догляду. Радимо звернути увагу на засоби для очищення шкіри обличчя «КРІСТІНА». Бренд спеціалізується на створенні косметики для людей з різними потребами. Щоб вибрати кращий варіант для себе, необхідно звернути увагу на тип шкіри та її особливості. Відчуваєте сухість та схильність до подразнень? Тоді очищення повинно бути м’яким та забезпечувати додаткове зволоження. Обличчя часто блищить та вам знайома проблема висипань? Варто обрати косметику з себорегулювальними та дезінфікувальними властивостями.

Важливою особливістю засобів від бренду «КРІСТІНА» є використання для їхнього створення лише безпечних та максимально натуральних інгредієнтів. Засоби для кожної лінійки розробляються в лабораторіях виробника з урахуванням потреб та особливостей конкретного типу шкіри. Вони містять не лише правильно підібрані очищувальні компоненти, але й інгредієнти, які зволожують, пом’якшують, заспокоюють.

Головні етапи очищення шкіри

Косметологи стверджують, що одного засобу для ефективного очищення шкіри недостатньо. Саме тому професійна косметика зазвичай пропонує великий вибір продуктів для різних етапів першого кроку будь-якого догляду. Насправді кожен продукт призначений для виконання певного завдання:

  • засоби для демакіяжу – чудово розчиняють косметику. Використовуються у вечірньому догляді та є його першим етапом;
  • гелі для вмивання – здатні дбайливо та ефективно очищати пори, видаляти залишки макіяжу. Відрізняються м’якою дією, призначені для використання вранці та ввечері;
  • ексфоліатори – видаляють мертві клітини та глибокі забруднення, вирівнюють тон шкіри, активізують процеси регенерації. Повинні використовуватися 1-2 рази на тиждень;
  • тоніки – завершують процес щоденного очищення, нормалізують pH, готують шкіру до подальшого догляду.

Правильне очищення шкіри – запорука її молодості та краси. Воно дозволяє уникнути багатьох неприємних симптомів: появи відчуття сухості, передчасного прояву вікових змін, лущення, порушення захисного бар'єру, надмірного блиску та розвитку акне. Саме тому цьому етапу догляду варто приділити особливу увагу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: