Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сучасні газові пальники для приготування їжі та обігріву в екстремальних умовах

Якщо за різними обставинами вам доводиться довгий час перебувати за межами цивілізації, 100% знадобиться така корисна річ, як переносний пальник газовий. Цей прилад згодиться під час подорожі власним транспортом, сімейного відпочинку на природі чи дачі, роботи в гаражі, на турбазі, рибалці або військово-польових зборах. Швидко заварити чай, каву, приготувати сніданок або вечерю, підігріти або перекип’ятити воду – ці всі важливі задачі візьме на себе газовий пальник.

Але який же краще вибрати? Адже сьогодні виробники пропонують безліч моделей, в яких важко заплутатись людині, яка вперше вибирає газовий пальник для себе чи в якості подарунку близькій людині.

Види газових пальників

Серед практичних модифікацій для туризму та відпочинку варто відзначити наступні:

  1. Газові пальники, які встановлюються на балон – компактні та зручні у використанні пристрої з дуже простим принципом роботи. Але щоб полум’я не погасло, треба встановлювати пальник у безповітряному місці або окремо придбати вітрозахисний екран для пальника.
  2. Міні-пальники з боковим приєднанням балона – це портативний дешевий пристрій для нечастого використання однією людиною. Поміщається на долоні. Попри невеликі розміри, конструкція пальника стійка до перекидання та перегріву.
  3. Прилади зі шлангом – грамотно продумане безпечне рішення, яке дозволяє дотримуватись дистанції від балона до пальника завдяки гнучкому шлангу, а також захистити полум’я від вітру, швидше готувати та економно витрачати паливо (скраплений газ, пропан бутан).

Крім того, варта уваги сучасна газова система для приготування їжі на природі, яка складається з двох казанків і пальника з функцією вітрозахисту та п'єзорозпалом.

Увага! Через неможливість використання газу взимку при екстремально низькій температурі повітря (нижче - 22 °C), тому для таких умов краще придбати мультипаливні пальники.

Придбати пальники можно на сайті - https://fonariki.com.ua

https://fonariki.com.ua – надає знижку 10% для всіх військовослужбовців!

Як обігрітись на природі в холодну пору?

Якщо питання з приготуванням перших, других страв і гарячих напоїв бере на себе пальник на газу чи рідкому паливі, то для обігріву він неефективний. У цьому випадку краще придбати газовий обігрівач – простий і безпечний у використанні пристрій для локального обігріву на кемпінгу, полюванні, рибалці тощо. Обігрівач оснащено п'єзопідпалом, системою безпеки від перегріву (захисною сіткою). Він швидко і ефективно гріє завдяки алюмінієвому відбивачу тепла.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: