Завантаження ...
Новобудови Києва

Чому варто придбати повне КАСКО

Питання фінансового захисту часто турбує власників авто, адже в наш час економічної кризи та інших потрясінь дуже складно залишатися впевненим і спокійним.

Напружений трафік у великих містах і на трасах, стан дорожнього покриття, який не завжди сприяє комфортному водінню, поведінка деяких водіїв, які поводяться необережно або намагаються поспішати, — усе це може завдати суттєвої шкоди автомобілю. А якщо сюди додати ризик техногенних або природних катастроф, то ситуація стає ще більш сумною. Без страхування КАСКО власнику автомобіля доведеться самостійно відшкодовувати повну вартість ремонту машини, якщо станеться якийсь інцидент, що негативно позначиться на його бюджеті.

Що покриває страховка КАСКО

Повне КАСКО — вид добровільного страхування транспортного засобу, за допомогою якого власник пошкодженого або викраденого автомобіля отримує компенсацію від страхової компанії.

За допомогою цієї страховки водій може розраховувати на відновлення машини, якщо стануться такі події;

  • пошкодження внаслідок зіткнення на дорозі або на паркувальному майданчику,
  • потрапляння у воду або в яму, падіння сторонніх предметів на автомобіль (наприклад, дерева);
  • акти вандалізму. Усі збитки, завдані злочинцями, будуть компенсовані, навіть якщо злодіїв не ідентифікують;
  • дія природних явищ. У разі пошкодження авто внаслідок землетрусу, повені, граду, лавини, зсуву, блискавки його також відремонтують коштом страхової компанії.

У разі викрадення автомобіля або його повного знищення страхова організація компенсує повну його вартість.

Коротко про інші переваги поліса КАСКО

Основна особливість добровільного автострахування полягає в тому, що воно дає фінансові гарантії виплати компенсації в разі суттєвого пошкодження автомобіля внаслідок страхового випадку. Досвідчені водії намагаються подбати про такий страховий захист власної машини, тому що:

  • якщо сталася ДТП, то для виплати компенсації абсолютно неважливо, хто є винуватцем аварії. Страховик допоможе відремонтувати автомобіль за будь-яких умов;
  • до поліса страхування можна включити додаткове обладнання, встановлене на машину, і воно буде також під захистом. Наприклад, якщо застрахована новітня автомобільна акустична система, то можна не хвилюватися про її викрадення;
  • провідні страхові компанії забезпечують надійну технічну підтримку на дорозі для своїх клієнтів. Наприклад, якщо знадобиться автоевакуатор або заміна колеса на трасі, то спеціалістів можна викликати в будь-який час доби;
  • дія поліса КАСКО, оформленого в надійній компанії (наприклад, СК «УНІКА»), поширюється не тільки на територію України, а й на інші європейські держави, Турцію, Грузію. Ця страхова компанія пропонує різні страхові програми, враховуючи потреби клієнтів.

Усе це переконує в тому, що страховий договір КАСКО є дуже надійним фінансовим помічником для сучасного водія. З таким документом власник транспортного засобу може відчувати себе спокійно, знаючи, що його автомобіль захищений від широкого спектра ризиків.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: