Завантаження ...
Новобудови Києва

Які переваги мають led модулі

Світлодіодні модулі успішно використовуються для створення підсвітки зовнішньої реклами, яка є найпопулярнішою сферою їх використання.

Вивіски, щити з підсвічуванням виглядають набагато привабливіше, кидаються в очі, а отже інформація доходить до тих, на кого розрахована. Саме тому дизайнери щоразу вигадують нові оригінальні рішення, реалізація яких є простою й доступною завдяки гнучкості світлодіодних модулів.

Світлодіодні модулі

Які плюси властиві лед модулям

Пристосування мають певні переваги, якщо провести паралель з  галогенними виробами та лампами розжарювання, а саме:

  • Асортимент розмірів і форм. Це дозволяє легко знайти варіант для будь-якої мети, розміщувати пристосування навіть у важкодоступних місцях.
  • Економічність. Ще однією важливою перевагою led модулів є енергозбереження. При їх використанні ви не будете переплачувати за електроенергію, адже для живлення виробів потрібно всього 12-30 вольт.
  • Довговічність. Термін служби без перерви доходить до 50 000. Такий показник перевищує термін служби інших видів ламп у декілька разів.
  • Безпека.  Під час монтажу і використання загроза ураження електричним струмом відсутня.
  • Екологічність.  Вироби не виділяють шкідливих речовин: отрут, газів.
  • Надійність. Пристрої справно працюють без потреби вжиття додаткових заходів з технічного обслуговування, не нагріваються і не перегорають.
  • Кольоровість. Можна придбати світлодіодний модуль як одного кольору, так і такий, відтінки якого можуть варіюватися.
  • Доступність. Надійні довговічні вироби мають невисоку вартість, тому у співвідношенні ціна/якість їм немає рівних.
  • Простота монтажних робіт. Для встановлення модулів потрібні метизи, клей або навіть двосторонній скотч.

Сфери застосування

Завдяки різноманітності конфігурацій, закріплювати модулі можна у будь-яких місцях. Світловий промінь вийде як направити точно на об'єкт, так і виділити його, а також зробити м'яке розсіяне світло. Низьковольтне живлення від 12 до 30 вольт і високий рівень захисту дозволяють використовувати певні лед модулі навіть у воді (акваріуми, басейни, ставки та прості штучні водойми).

Світлодіодні модулі 5 В

Вироби є найменшими за напругою серед  аналогів. Монтаж їх також є найпростішим. Завдяки незначному споживанню енергії, такі модулі вигідно використовувати замість галогенних, люмінесцентних, ламп розжарювання.

Світлодіодний модуль для світильника 12 вольт

Найпопулярніший варіант при створенні зовнішньої реклами (стендів, вітрин, щитів тощо). Це шлейф із 10-20 світлодіодів на одній платі, який бере заряд від блока живлення. Він створює точкове освітлення, спрямоване на певний об'єкт, щоб виділити його у просторі.

Такі моделі економічні, тому витрати на електрику мінімальні, навіть коли підсвічування включене постійно. Термін служби пристосувань становить кілька десятиліть.

Світлодіодний модуль 220 вольт

Вироби виготовляються у точковій і лінійній конфігураціях та живляться безпосередньо від мережі. Можуть йти з корпусом або без нього, бувають різного розміру та відрізняються один від одного загальною конструкцією. Плата світлодіодного модуля 220 вольт має алюмінієву основу та відтворює первинне відведення тепла.

Купити світлодіодний модуль rgb або в одному кольорі можна в інтернет-магазині LED освітлення Ledstorm.ua. Вироби представлені за вигідними цінами з доставкою в будь-який куточок України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: