Деякі особливості та переваги мобільного додатку Парі Матч

Однією з найбільш відомих та авторитетних на теренах України букмекерських компаній безперечно є Паріматч Україна, яка окрім звичного сайту parimatch.com з 2023 року пропонує геймерам спробувати робити ставки у мобільному додатку для Android.

Однією з найбільш відомих та авторитетних на теренах України букмекерських компаній безперечно є Паріматч Україна, яка окрім звичного сайту parimatch.com з 2023 року пропонує геймерам спробувати робити ставки у мобільному додатку для Android.

Використовуючи сайт букмекера чи спеціальний мобільний додаток азартні гравці мають змогу робити ставки на результати спортивних змагань у понад 20-ти видах спорту, включно з кіберспортивними дисциплінами, а в розділі «розваги» можна перевірити прихильність пані Фортуни, вгадавши, наприклад, переможців щорічної премії «Оскар».

Деякі переваги мобільного додатку букмекерської контори

Функціональні можливості мобільного додатку Parimatch для Android практично не відрізняються від функціоналу мобільної версії сайту myladywed.com. Водночас, якщо Парі Матч скачати у вигляді мобільного додатку, це дозволить гравцям:

  • використовувати функціональні можливості основної програми (за невеликим виключенням) без проведення процедур, пов’язаних з реєстрацією та авторизацією геймера;
  • отримувати практично всі бонуси та інші види заохочень, що передбачені бонусною програмою Parimatch;
  • користуватися зручним інтерфейсом та зручною системою навігації, за допомогою яких можна досить швидко здійснювати поповнення депозитного рахунку та виведення виграних грошей.

Завантажити мобільний додаток можна навіть на старі моделі гаджетів з незначним об’ємом оперативної пам’яті, оскільки для успішного завантаження потрібно мати резерв сховища у всього лиш 100 Мб.

На які види спорту доступні ставки

З переліку понад 20 видів спорту, на які можна зробити ставку в парних поєдинках на сайті Parimatch особливою популярністю користуються футбольні та баскетбольні баталії, змагання з крикету, великого та настільного тенісу тощо. В окремому розділі сайту myladywed.com представлені найбільш визначні та актуальні національні події, пов’язані з матчами національних збірних команд чи окремих гравців в індивідуальних видах спорту.

Любителі кіберспортивних змагань віддають перевагу букмекерській конторі через можливість зробити ставку на гру, трансляція якої відбувається у прямому ефірі. При виникненні труднощів з трансляцією чи роботою мобільного додатка, користувачі можуть скористатися службою технічної підтримки за допомогою онлайн-чату, телеграм-боту чи через листування по електронній пошті. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: