Завантаження ...
Новобудови Києва

Реєстрація та зручна гра у Паріматч

Розглянемо як зареєструватися та чому варто грати через мобільний додаток Паріматч.

Букмекерська контора паріматч на mindthegap є популярним вибором серед тих, хто цінує азарт, спорт та можливість виграти. З широким вибором подій, привабливими коефіцієнтами та забезпеченням безпеки користувачів, вона продовжує привертати нових гравців і задовольняти потреби старих клієнтів.

Як зареєструватися?

Перш ніж почати робити ставку потрібно пройти реєстрацію на сайті “Парі-Матч”. Процес не складний і займає всього декілька хвилин. Однак нагадаємо, що особи які не досягли 21 року не пройдуть верифікацію згідно чинного законодавства. Інструкція виглядає наступним чином:

  1. Відвідайте офіційний сайт “Парі-Матч”.
  2. Знайдіть кнопку "Реєстрація" або "Зареєструватися". Зазвичай вона розташована у верхньому правому або лівому кутку сайту.
  3. Заповніть реєстраційну форму. Вам можуть знадобитися такі дані як: ім'я, прізвище, дата народження, країна проживання, адреса електронної пошти, номер телефону та пароль.
  4. Придумайте надійний пароль. Він повинен містити літери верхнього та нижнього регістру, цифри та спеціальні символи. Це забезпечує безпеку вашого облікового запису.
  5. Зазвичай, після заповнення всіх необхідних даних вам потрібно буде натиснути кнопку "Зареєструватися" або подібну.
  6. Можливо, вам знадобиться підтвердження електронною поштою. У цьому випадку на вказану вами адресу буде надіслано листа з інструкціями щодо завершення реєстрації. Дотримуйтесь вказівок у листі.

Якщо у вас виникають проблеми з реєстрацією зверніться до фахівців технічної підтримки аби вирішити питання.

Мобільний додаток Парі-Матч

Букмекерська контора пропонує своїм клієнтам скористатися зручним мобільним додатком, який підтримує систему iOS та Android. Для цього потрібно лише скачати додаток з офіційної сторінки сайту. В чому переваги користування:

  • додаток працює набагато швидше;
  • є всі доступні функції сайту: зняття і поповнення рахунку, виведення грошей, прямі трансляції;
  • постійне оновлення коефіцієнтів;
  • постійні бонуси та акції;
  • переведення готівки.

За умови, що у вас вже створено особистий кабінет, то після скачування додатку ви вводите туди лише ваш логін і пароль, а всі особисті досягнення підтягнуться автоматично. Це чудова змога грати в будь-який час та заробити реальні гроші.

Якщо ви хочете завантажити додаток з Google або App Store, то маєте знати, що там зібрані лише спортивні ЗМІ. Ви не зможете зробити ставку в такому додатку, тому скачуйте лише на офіційному сайті “Парі-Матч”.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: