Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Особливості вибору систем кондиціювання та опалення

Задля створення комфортних умов проживання мешканців міської квартири чи приватного будинку або з метою забезпечення належних умов праці офісних працівників вкрай важливо забезпечити оптимальну температуру та вологість повітря всередині приміщення. Вказані функції може забезпечити система кондиціювання повітря, яка відповідно до заданих параметрів здатна як охолоджувати, так і нагрівати температуру повітря в приміщенні завдяки використанню спеціального конденсатора, компресора, регулятора температури і вологості та випарника. Вибір та монтаж системи кондиціювання здійснюється з врахуванням площі (об’єму) приміщення, кількості людей, які будуть у ньому перебувати та кліматичних умов, що домінують у певному регіоні.

Які критерії враховуються при виборі системи кондиціювання

Для кожної моделі системи кондиціювання повітря характерні різні параметри потужності, тому замовляючи таку систему варто детально враховувати певні технічні параметри, на кшталт:

  • висоти стелі у кожному з приміщень, яка безпосередньо впливає на об’єм повітряних мас, які циркулюють в ньому;
  • технічного стану віконних та дверних конструкцій, які зокрема забезпечують поступлення свіжого повітря з навколишнього природнього середовища;
  • наявності/відсутності у приміщенні примусових систем вентиляції повітря.

Не менш важливим при виборі системи кондиціювання повітря на сайті bt-service.ua компанії БТ-Сервіс є час її безперервної роботи впродовж доби, санітарно-гігієнічні вимоги щодо якісних параметрів повітря в залежності від специфіки діяльності закладу (установи медичного чи фармацевтичного профілю, закладу громадського харчування чи спортивного залу). Замовляючи систему кондиціювання потрібно попередньо визначитися з параметрами бюджету, які виділяються на вказані цілі, від якого, зокрема, залежить продуктивність самої системи, її енергозберігаючі функції та інші технічні особливості.

Як обрати систему опалення

В кожній системі опалення приватного будинку, виробничого чи офісного приміщення поєднується обладнання для вироблення теплової енергії та теплозберігаючі пристрої на кшталт радіаторів опалення, систем теплої підлоги і т.п. На сайті http://bt-service.ua/uk/otoplenie-dlya-doma представлено різні моделі електричних котлів та пристроїв, що працюють на твердому паливі, а також більш сучасні опалювальні прилади на кшталт теплових насосів та сонячних електростанцій (геліосистем).
Вибір тієї чи іншої системи опалення залежить від доступності певного енергоносія (наявності поряд з будинком газової та або електричної мережі), конструктивних особливостей самого будинку (матеріалу, з якого виготовлені його фундамент та стіни, ступінь їх утеплення тощо).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: