Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стоматологічна клініка Безпалюк в Києві

Словосполучення “зубний лікар” відомо всім з дитинства, але мало хто замислювався про те, як важливо відвідувати його кабінет. Не всі, на жаль, відповідально відносяться до свого здоров’я, у тому числі, до стану ротової порожнини та зубів. Але коли стаються проблеми, саме в стоматологічній клініці приходять на допомогу, лікують зуби, ясна та відновлюють гарну посмішку.

dent-57-1-scaled.jpg

Важливість своєчасного звернення в стоматологічну клініку

Гарна посмішка — це запорука не тільки здоров’я, це краса людини, її впевненість в собі. На жаль, не всі мають ідеально рівні зуби, в багатьох людей зустрічаються неправильний прикус, проміжки між зубами чи інші дефекти, що псують естетику усмішки. Але сучасна стоматологія здатна вирішити ці проблеми та недоліки, як набуті, так і вроджені. Стоматологічна клініка «Безпалюк» на Жилянській, Київ надає широкий спектр послуг дітям та дорослим. Фахівці закладу лікують зуби, реставрують пошкоджені ділянки, відновлюють зубний ряд. Над збереженням здоров’я ваших зубів працює колектив стоматологів різних напрямків, вузькі спеціалісти вирішують складні проблеми, користуючись сучасними матеріалами, інструментами та обладнанням.

Стоматологічна клініка надає цілий список послуг населенню:

  • профілактичний огляд;
  • консультації по догляду за зубами та ротовою порожниною;
  • терапевтичне лікування;
  • ендодонтичне лікування;
  • реставрація зуба, зубного ряду;
  • хірургічне втручання (видалення зуба, травми щелепи);
  • естетична стоматологія (виправлення вроджених чи набутих аномалій).

Лікарі-стоматологи постійно навчаються, бо стоматологія — наука, що не стоїть на місці, постійно розвиваючись, шукаючи нові методики лікування. Сучасна стоматологічна клініка — це новітнє обладнання, безпека і відсутність болю. Для оперативного втручання стоматологи використовують місцеву або загальну анестезію у деяких випадках.

dent-8-1-scaled.jpg

Дітям і дорослим важливо піклуватись про здоров’я порожнини рота та зубів, щоб не втратити красу посмішки, а з нею і впевненість у собі. Як кажуть лікарі стоматологи, стоматологічну клініку потрібно відвідувати мінімум раз у рік, щоб завадити серйозним проблемам зі здоров’ям. Висококваліфікований персонал клініки «Bezpaliuk» завжди готовий допомогти у вирішенні стоматологічних проблем — набутих чи вроджених вад із зубним рядом чи окремими зубами. Звертайтесь до нас за телефонами, вказаними на сайтів, або по онлайн зв’язку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: