Види будівельних робіт, які можуть бути виконані фахівцями компанії «Каупер»

Обираючи підрядну організацію для виконання значного об’єму будівельних, ремонтних чи оздоблювальних робіт в м. Києві варто зважати на репутацію компанії, портфоліо виконаних нею робіт та відгуки про підрядника від замовників. Зважаючи на всі перелічені фактори найкращим варіантом буде укладання договору підряду з компанією «Каупер», адже виконані нею будівельні роботи в Києві завершені у чітко обумовлені з замовником терміни, а якість робіт не викликає жодних сумнівів завдяки використанню високоякісних будівельних та оздоблювальних матеріалів. Компанія виконує будівельні роботи будь-якої складності та об’єму «під ключ» починаючи від сприяння в отриманні замовником необхідної дозвільної документації і до здачі вже готового об’єкту в експлуатацію.

Які види будівельних робіт виконують фахівці компанії

До портфоліо виконаних робіт компанії входять новозбудовані та відреставровані об’єкти різного призначення, включно з складськими приміщеннями, торгово-розважальними центрами та магазинами, котеджами та офісами. Будівельники компанії виконують всі види ремонтних робіт (внутрішніх та зовнішніх) незалежно від їх складності та типу споруди включно з:

  • будівельно-монтажними роботами, проведенням інженерних мереж, виконанням гідроізоляційних робіт, монтажем електричної проводки;
  • ремонтом приватних садиб та міських квартир (в тому числі у новозбудованих будинках), офісних приміщень, торгових та виробничих споруд;
  • заливкою фундаменту, починаючи від облаштування траншей та котлованів та завершуючи приготування бетонної суміші і заливкою її в заздалегідь приготовлену опалубку.
До переліку робіт компанії належить також виконання покрівельних робіт, включно з переплануванням горищних приміщень у житлові та проведенням гідроізоляційних, теплоізоляційних робіт, монтажем систем з примусовою вентиляцією, водостоками та водовідводами.

Деякі особливості ремонту складських приміщень

До переліку об’єктів, відремонтованих будівельниками компанії «Каупер», належить велика кількість складських приміщень, де зокрема було проведено заміну покрівлі або проведено повний комплекс профілактичних ремонтних робіт.
Крім того, фахівцями компанії, як інформує сайт https://kauper.com.ua/services/remont-skladov/, можуть бути виконані всі необхідні види інженерних будівельних робіт на складських приміщеннях, включно з монтажем системи опалення та примусової вентиляції, заміною кабелів електричної проводки та комунікаційних мереж.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: