Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Якщо бажаєте здійснити Різдвяну рибалку, новий Big Bass Christmas Bash від Pragmatic Play та Reel Kingdom допоможе у цьому

Засніжене середовище, Різдвяний настрій та глухе село з прикрашеними ялинками. Все це очікує гравців у новому рибальському слоті Big Bass Christmas Bash. Він є сумісною розробкою двох популярних студій Pragmatic Play та Reel Kingdom, а також, четвертою частиною серії. 

Цей геймплей має високу волатильність та три різні варіанти повернення: 94.60, 95.67 та 96.71%. Тим часом сітка включає 5 котушок з 3 рядами та 10 лініями виплат. А, взяти участь можливо за 0.10 - 100 кредитів на раунд. Також, випробувати вдачу на міцність допоможе ВІП казино онлайн, де консоль можна знайти у демо-версії. 

Обравши гру на ризик, користувачі отримають шанс забрати джекпот до х5 000. Але, для цього потрібно користуватися такими функціями, як ставка Анте або купівля бонусу. До того ж гра пропонує звичайну активацію різних подарунків, які лише сприятимуть появі Різдвяного настрою.

Що пропонують початкові раунди

Взагалі, Різдвяний випуск Big Bass пропонує 12 символів, які мають відношення до озерної рибної ловлі. Серед них всього два бонусних символи, які надають доступ до унікальних раундів. А, щоб покращити внутрішній ігровий баланс, потрібно збирати 3-5 символів поспіль:

  • Стандартні карткові позначки, від 10 до A, х0.2 - х10;
  • Риба з короною у рамці, х1 - х20;
  • Контейнер зі снастями та Бабка, х2 - х50;
  • Вудка, х3 - х100;
  • Диким є символ Рибалки у зимовому вбранні, а скатером - Риба на гачку.

На звичайних обертаннях не відбувається нічого надпотужного доти, поки гравець не отримає мінімум 3 Розкиди. Важливо, що під час фріспінів, він може здобути кілька Грошових піктограм. Вони й є головною перевагою випуску, тому що коли функція завершиться, гравцю буде нараховано множники х2 - х5 000 до загального профіту.

Потрібно враховувати ймовірні показники частоти. Так, наприклад, щоб отримати х1 000, гравцям доведеться відіграти десь 48 638 звичайних обертів. Але, завдяки зручній мобільній версії, цей процес можливо здійснювати з екрана смартфона. 

Особливості раунду безкоштовних обертів

За умови отримання 3, 4 або 5 Рибин на гачку, гравцю буде нараховано 10, 15 чи 20 початкових фріспінів. Перед запуском обирається один з п’яти модифікаторів: додаткові символи грошей, дикі кластери, функція вибухівки, прогресивні Вайлди та +2 спіна. Наприклад, у прогресивних Диких, можливо отримати 4 іконки Рибалки, які нададуть 10 фріспінів додатково.

Щоб збільшити шанси на відтворення безкоштовних раундів, у Big Bass Christmas Bash є ставка Анте. Якщо гравець її активує, рівень вкладення у гру збільшиться на 50%. До того ж фріспіни можливо сплатити окремо, якщо на балансі є х100 від ставки.

Завдяки участі Pragmatic Play, активація бонусних раундів буде відбуватися приблизно один раз на 63 звичайні оберти. Але, для цього потрібно мати активну ставку Анте. У звичайному режимі, божевільні подарунки надходитимуть не так часто, але цей процес буде більш неочікуваним та веселим. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: