Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ремонт та модернізація фурнітури для пластикових вікон

Є цілий ряд факторів, від яких залежить функціональність вікна та комфортність експлуатації. Навіть якщо параметри скління та профілю найкращі, погляд на фурнітуру буде не зайвим. Розуміючи базові принципи не важко побачити момент, в який варто діяти, щоб запобігти великим порушенням. А втім, наразі можна внести зміни в уже готову будову, щоб зробити вікно більш захищеним, зручним та безпечнішим у використанні. Ця стаття про те як розпізнати потребу у швидкій допомозі конструкції. А також про деякі популярні додатки, що довершують ефективність механічних частин.

Популярний вид віконної фурнітури

Спосіб відкриття повинен відповідати призначенню приміщення та частоті використання. Зараз найчастіше застосовують фурнітуру розташовану по периметру стулки. Таку систему рекомендують для вікон та балконних дверей вагою до 150 кг. У базовій версії основні частини — запор та ножиці, якими можна керувати ручкою на стулці. До рами прикріплені петлі та клямки. При закритті, вони рівномірно притискають стулку до рами, забезпечуючи герметичність та запобігаючи деформації профілю.

Які симптоми збою? Зазвичай, виникають проблеми з відкриттям та закриттям, перемиканням позицій. Може ручка заклинює, вона надто туга, випадає або не виконує свою функцію. Можуть ламатися окремі елементи. Ці складові подібні налагодженому механізму, на якість роботи якого впливає кожна шестерня.

Оскільки проблема може включати порушення в роботі декількох деталей, краще викликати майстра. Можна зняти зламану деталь, купити нову, якісно встановити, але через деякий час виникне та ж сама ситуація. Спеціаліст робить усесторонній огляд та виміри. Якщо ви знаходитесь в Києві або київській області можете розраховувати на якісний сервіс компанії «Ремонт вікна». Деталі на сайті: https://remontokna.kiev.ua/index.php/remont-okon/metalloplastikovykh .

Додаткова фурнітура для металопластикових вікон

В цілому наявність допоміжних елементів позитивно впливають на безпеку, зручність та практичність. Ось список найважливіших стандартизованих та додаткових функцій:

Стандартна мікровентиляція. Називається ще мікрощілинним провітрюванням. Повсюдний на даний час для поворотно-відкидних стулок. Це невеликий прозір на стулці, який забезпечує постійний приплив свіжого повітря.

Приховані петлі. Розташовані між рамою та стулкою. В результаті отримуємо більш естетичний результат. Видно лише рамку стулки, без зайвих металевих доповнень. Вікно легше утримувати в чистоті, поверхня виробів гладка, немає закутків та щілин, де накопичується бруд. На додаток, підвищують енергоефективність та звукоізоляцію. При цьому ущільнювач не порушується в жодній точці.

Плавний нахил стулки. Механізм, що дозволяє регулювати рівень нахилу поворотом ручки до відповідного режиму. Залежно від апаратної системи, ми можемо отримати до 7 різних позицій. Відкидна стулка додатково захищена та не допускає захлопування. Особливо корисною буде на кухні, у ванній чи спальні.

Обмежувач відкривання. Система запобігає ударам в нішу, наприклад, при сильному пориві вітру. Однак вбудований гальмовий апарат утримує стулку у фіксованому положенні. Існують і віконні обмежувачі, які скорочують відстань відкриття, як правило, максимум до 100 мм.

Віконна ручка з замком. Замок із ключем блокує несанкціонований доступ. Чудове рішення, якщо у квартирі знаходяться маленькі діти.

Як бачимо, заміна фурнітури впливає на строк служби усієї віконної структури та вносить додаткові корисні опції. Послуги будуть доступні будь-якому мешканцю Києва та області, завдяки встановленню мінімальних цін на обслуговування. Дізнайтеся про ціни за посиланням: https://remontokna.kiev.ua/index.php/remont-okon/remont-metalloplastikovykh-dverej .
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: