Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Особливості iPhone 15 Pro Max

Флагманський смартфон бренду Apple, представлений у вересні 2023 року, має багато особливостей та переваг. «Серцем» гаджета став інноваційний процесор A17 Bionic, вражаючий своєю потужністю та продуктивністю.

Додають комфорту використання яскравий дисплей Super Retina XDR та просунута камера. Для людей, які цінують зручність у найменших дрібницях, Айфон 15 Про Макс https://estore.ua/smartfony/apple-iphone-15-pro-max/ є справжньою знахідкою.

aGeIQyjIoNIbUp8IZiGHVNg7wL1MDfh9SYmYwX8o2pRSund1j475XDvgcwMKMfNACFyPu38_mGk6oIKBh1KdOiaOhJda_k2TzviEIAxnNsRIdBwAA_je6KgEkOVnoL8xZv4BszpQQb--pb2htDw2v3o

Дизайн та особливості конструкції

Загалом дизайн залишився незмінним: класичний фірмовий стиль, який давно вже став візитівкою бренду. Вдале поєднання корпусу з металу та скляної передньої панелі надають моделі індивідуальності. Якщо в попередніх версіях часто використовувалася нержавіюча сталь, то цього разу купертинівці зупинились на легкому та витривалому титані.

Змінилась і геометрія корпусу: бокові грані стали більш закругленими. Загалом на дизайн це вплинуло не дуже, проте значно підвищило комфорт: тепер уже ніхто не жаліється на дискомфорт, який спричиняли гострі бокові грані за тривалого користування гаджетом.

Передня скляна панель трохи закруглена до країв, а у верхній її частині розташований отвір для камери TrueDepth.

Яскравий та якісний екран

Звісно ж, найкращий телефон із лінійки отримав просто відмінний дисплей із сучасною технологією Super Retina XDR, яка забезпечує дуже реалістичну передачу кольорів та швидку й плавну відповідь на всі дії користувача.

Частота оновлення екрану становить 120 Гц, що дає змогу дивитися динамічні відео в найвищій якості. Високий показник частоти оновлення сподобається тим, хто любить грати на телефоні.

Щоб новий Айфон https://estore.ua/ua/smartfony/manufacturer:apple/ міг використовуватись як багатофункціональний робочий інструмент, розробники встановили в нього найпотужніший чипсет Apple. Процесор A17 Bionic, побудований на 4-нанометровому техпроцесі, має 6 ядер продуктивності та 4 ядра ефективності. Така потужна «начинка» дає змогу пристрою легко справлятися з будь-якими завданнями: від запуску важких ігор та програм до редагування відео.

CGjaReev0qJEpeyG4MowCmlbVGgGhXKrQ_6oYVZ9hy5xX7MKqXiRsFNvT5hqjkgPyCQnIyL8_BpEGqLEPZcjbjOMjyM6vyxXtt9stoJQjKjBterJMIgkw4UqDLu3J_vVUovghkT4DbUPfp4Lh6Tqfh0

Основні технічні параметри

Виділимо основні параметри, про які потрібно знати. 

  1. Блок камер складається з трьох сенсорів: 48 Мп, 12 Мп та 12 Мп. Така комбінація дає змогу робити приголомшливі фото та відео автоматично. Крім того, немає необхідності налаштовувати камеру під тип освітлення — розумний гаджет самостійно вносить потрібні зміни.2
  2. Такому смартфону потрібна потужна батарея, яка забезпечить цілий день активного користування без підзаряджання. Айфон 15 Про Макс отримав акумулятор ємністю 4441 мА·ч, який може забезпечити до 28 годин безперервного перегляду відео.
  3. Великий обсяг внутрішнього сховища: 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ або 1 ТБ. Просто виберіть варіант, який відповідає вашим потребам.
  4. Працює смартфон під управлінням останньої версії операційної системи iOS 16, яка є зручною для користувача та надає практично безмежні функціональні можливості.5
  5. Сканер LiDAR дає змогу здійснювати надшвидку передачу інформації або забезпечувати синхронізацію з іншими пристроями для побудови екосистеми.

iPhone 15 Pro Max — це потужний та функціональний гаджет, який легко задовольнить потреби навіть найбільш вибагливого користувача.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: