Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перетяжка меблів. Як підібрати меблеві тканини?

При заміні оббивки видаляються певні елементи та замінюються на нові. Цей процес в основному стосується чохлів, лямок, набивки та пружин. А коли всередині річ в гарному стані, може знадобитися лише замінити верхню тканину. Якщо ви мрієте про таку трансформацію варто знати чого чекати та які властивості тканини потребують уваги при виборі.

Фахівці «Рем-меблі» готові відновити ваші предмети інтер’єру

Можна перепрофілювати наявні меблі та розширити їх функціональність, замість того, щоб викидати. Не дозволити їм займати місце на звалищі тільки для того аби замістити сучасними виробами, виготовленими з менш екологічних складових. Це схоже на косметичний ремонт: зовнішній вигляд стає новим, а інтер'єр більш функціональним, при цьому опираючись на оригінальний каркас.

Чи ви господар будинку, власник ресторану, кафе, офісу ми можемо допомогти. Пропонуємо оцінку всіх індивідуальних замовлень та професійні поради стосовно матеріалів, які найліпше підходять для вашої мети. Наша майстерня знаходиться на Борщагівці, Київ http://rem-mebel.kiev.ua/peretyazhka-mebeli-sofiyevskaya-borshchagovka/
 

Як обрати найкращі тканини для оббивки диванів?

Зазвичай, потреба замінити поверхню стільця, дивану, м’якого куточка з’являється через потертості та розрив. Також появи плям, яких неможливо позбутися. Ще одна причина – хочеться зробити зміну стилістичного образу.

Вирішуючи на якому варіанті зупинитися, ви будете зважувати різні фактори. Врахуєте особисті вподобання, сучасний дизайн, оформлення вашого дому та приміщення. Спробуєте інший колір, перейдете від однотонного до візерункового, можливо, зміните масштаб візерунка для створення нового сміливого вигляду. Ймовірно, зразок не раз буде перед очима та примірятиметься, перш ніж ухвалите рішення.

Однак, роздумуючи над матеріалом, цілком справедливо розраховувати на його довгий строк експлуатації. Полотна бувають різної щільності та найкращий вибір для проєкту залежить від того, де та яким чином використовуватиметься предмет. Наприклад, тканина для умеблювання спальні не обов'язково повинна бути міцною, а для вітальні переважно такі. Проте, річ чисто декоративного вжитку не слід обтяжувати важкою тканиною.

По Мартиндейлу або зносостійкість

Оцінити довговічність дозволяють сучасні методи. Зазначається певний рейтинг, котрий потім вказується в інформації до матеріалу. Тест Мартиндейла вважається точнішим від інших. Принцип роботи складається в тому, що шматочок матеріалу суміщають із наждачним папером або вовною. Машина розпочинає тертя у вигляді вісімки та відстежує кількість потертостей. Підсумок підводиться коли починає деформуватися лицьова сторона. Результат ще називають кількістю циклів.

На що вказують цифри? Звертайте увагу на потреби та регулярність використання меблів. При делікатному: 12000 – 15000. Для канапи, стільців, узголів'я ліжка цього достатньо, оскільки вони використовуються не так інтенсивно. Середня частота: 15000 – 20000. Регулярне застосування: 20000 та більше. Такий показник вважається вдалим для кухонного куточка та дивану в гостьовій. Матеріали, які відзначаються більше ніж 35000 особливо важливі для комерційних підприємств, де спостерігається чималий потік відвідувачів. Хоча у домашньому використанні так само можуть застосовуватися.

Треба зазначити, на ринку меблевих матеріалів можна стикнутися з показниками, що дійсно вражають. Це 100000, і навіть 400000. Насправді в побуті такі великі значення не мають сенсу. Покупці бажають отримати якісний товар, який гарантує довготривале використання, а на ділі попадаються на маркетинговий гачок.

Легко зрозуміти, де дорожчий матеріал там показник вищий. Відповідно, чим він нижчий, тим дешевше. Ми маємо широкий асортимент тканин, що охоплює турецькі, італійські та англійські. Майстер приїжджає до вас із великою кількістю зразків. Тому завжди зможете вибрати той варіант, який вам сподобається. Про вартість самих робіт дізнайтеся на сторінці http://rem-mebel.kiev.ua/uk/peretyazhka-mebeli-kyiv/.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: