Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Популярні варіанти терміново взяти гроші в борг в Україні

Популярні варіанти терміново взяти гроші в борг в Україні

Фінансові труднощі часто виникають раптово. При цьому у вас може бути час зібрати потрібну суму, а може статися так, що гроші потрібні тут і зараз. Пропонуємо розглянути варіанти, як швидко розв'язати фінансові труднощі та позичати без суттєвих переплат або навіть без повернення.

Швидкий онлайн кредит у МФО

Це простий, оперативний та зручний варіант взяти у борг близько 5-10 тисяч гривень на невеликий термін (до 30 днів). Мікрофінансові організації (МФО) видають в Україні мікрозайми на finprom.net без високих вимог, безлічі документів та очікування. Вам знадобляться лише паспортні дані, пристрій з доступом до інтернету та 10-15 хвилин на заповнення заявки. Після обробки заявки гроші переведуть вам на вказану банківську картку.

Онлайн кредити в МФО швидкий і простий спосіб отримати невелику суму грошей, але варто пам'ятати про високі процентні ставки. Якщо ви сумніваєтеся у своїй здатності повернути кошти вчасно, це може призвести лише до збільшення вашого боргу.

Банківський кредит

Звернутися до банку може бути розумним кроком, особливо якщо вам потрібна значна кількість коштів, від 10 тисяч до декількох мільйонів. Кредити, що надаються банками, зазвичай мають нижчі відсоткові ставки порівняно з мікропозиками. Однак у деяких банках процес схвалення може зайняти більше часу та вимагати більше документів. Тим не менш, існують організації, які готові схвалити та видати кошти за один день.

Додатково відзначимо. що багато МФО пропонують програми довгострокового кредитування за умовами, які можна порівняти з банками. Однак максимальна сума при цьому становитиме близько 50.000 гривень.

Банківська кредитна картка

Це хороша альтернатива кредитам до МФО та невеликим довгостроковим кредитам. В Україні найпростіше оформити кредитку через додаток банку — це швидко і зручно, і пропонує низку переваг.

По-перше, не потрібно відвідувати банк і чекати у чергах, оскільки всі дії можна здійснити онлайн. По-друге, процес оформлення зазвичай займає мінімальну кількість часу — достатньо заповнити кілька полів і завантажити необхідні документи. Зазвичай обробка заявки займає 20-30 хвилин 24/7.

Суми кредитного ліміту також достатні - 30-40 тисяч гривень у середньому, максимум може бути до 200.000.

Крім того, будь-яка кредитна картка має пільговий період використання кредитного ліміту, який дозволяє взяти кредит онлайн на карту срочно і без відказу 24/7 під час війни без відсотків на 50-60 днів. Також багато банків залучають клієнтів кешбеком, повертаючи частину витрачених грошей.

Кредитні картки з кешбеком в Україні

І, нарешті, використання кредитної картки зазвичай вигідніше, ніж використання мікропозик, оскільки ставки по карті становлять близько 3-5% на місяць, проти 1-3% на день для мікропозик.

Отже, оформлення кредитної картки через додаток банку простий і вигідний спосіб отримати гроші в кредит з вигідними умовами.

Швидкі кредити під заставу (ломбард, під заставу авто)

Кредити під заставу - це гарантована альтернатива отримати 100-відсотковий кредит схожий на https://finprom.net/cloud/100-credit/. Ось деякі ключові характеристики таких кредитів:

  1. Об'єкт застави. У ломбарді зазвичай приймаються різні цінні речі, такі як ювелірні вироби, електроніка, антикваріат та інші предмети. Під заставу автомобіля ви можете отримати кредит, використовуючи ваш автомобіль як заставу.
  2. Суми, процентні ставки та строки. Кредит у ломбарді за умовами є альтернативою мікропозикам - зазвичай це до 10000 гривень, строком до 30 днів та ставкою близько 0,5-2% на день. Кредит під заставу авто за умовами буде схожий на довгостроковий кредит онлайн на картку без відмови терміново у МФО чи банках . Сума залежатиме від вартості авто, терміни 3-12 місяців, ставка 80-150% річних.
  3. Процес отримання кредиту: У ломбарді зазвичай не потрібна кредитна історія або перевірка платоспроможності. Вам просто потрібно надати об'єкт застави та отримайте кредит. Для отримання кредиту під заставу автомобіля вам знадобиться технічний паспорт та інші документи, а також пройти оцінку вартості автомобіля та перевірку вашої кредитної історії.
  4. Ризик втрати об'єкта застави. У разі неповернення кредиту ломбард має право продати/вилучити об'єкт застави для покриття заборгованості.

Вибір між кредитом у ломбарді та кредитом під заставу автомобіля залежить від ваших фінансових потреб, таких як сума та термін кредитування.

У борг у друзів, родичів, знайомих, колег

Банки та МФО це хороший спосіб взяти без зайвих переплат, Однак, якщо ви порядна, товариська людина, оточена успішними та забезпеченими людьми, немає нічого непристойного в тому, щоб звернутися за фінансовою допомогою до друзів, знайомих, родичів чи колег по роботі . Також варто розглянути можливість зайняти керівництво вашого підприємства. З ймовірністю вам вдасться домовитися про отримання необхідної суми.

Дотримання етичних принципів у грошових відносинах із близькими допоможе уникнути конфліктів. Щоб ваш борг не порушив стосунки, дотримуйтесь наступних правил:

  1. Закріпіть домовленості в письмовій формі. Якщо вас просять підписати розписку – погодьтеся. Найчастіше це формальність, але кредитора це додаткова гарантія. Пропозиція написати розписку з вашого боку підвищить рівень довіри.
  2. Будьте готові до відмови. Відмова означає кінець світу. Деякі люди принципово не бажають позичати або позичати, щоб не порушувати стосунки. Можливо, у когось просто немає можливості допомогти зараз. Не переживайте, спробуйте звернутися за допомогою до когось іншого.
  3. Дотримуйтесь умов домовленості. Визначте чіткий графік погашення боргу. Визначення конкретного терміну – хороша практика, але якщо у процесі ви зможете частково повертати кошти, це буде ще краще.
  4. Не зловживайте довірою. Не часто звертайтеся з проханнями про борг. Якщо у вас постійно не вистачає коштів – можливо, варто розглянути можливість отримання кредитної картки або переглянути свої фінансові звички.

Продайте непотрібні речі на OLX

Відмінний варіант, щоб звільнити пилові полиці від непотрібних речей та отримати прибуток, який не потрібно повертати. Перед тим, як виставити на продаж, рекомендуємо промоніторити актуальні ціни, зробити хороші фото та опис товарів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: