Завантаження ...
Новобудови Києва

Stargate Finance: що це таке та де можна купити?

На Біткоїн курс до долара ще нещодавно продемонстрував новий максимум. Усі ці події залучають на крипторинок нових користувачів, які шукають проєкти для інвестицій. Одним із вигідних рішень для вкладень є Stargate Finance. Сьогодні багато бірж пропонують не тільки ознайомитися з актуальним на Біткоін курсом, а й торгувати токенами STG. В основному ця монета торгується у парі з USDT.
 

Що таке Stargate Finance (STG)?

Проєкт можна розглядати як повністю компонований транспортний протокол ліквідності, який є базою Omnichain DeFi. Він розроблений поверх протоколу LayerZero, задача якого – дозволяти користувачам переказувати активи між кількома блокчейнами.

Stargate Finance – це можливість для користувачів та децентралізованих програм переказувати нативні токени між блокчейнами. При цьому їм надається доступ до уніфікованих пулів ліквідності протоколу з моментально гарантованою остаточністю.

Можливості, властиві Stargate

  • Переказ. Обмін нативними монетами між блокчейнами здійснюється у співвідношенні 1:1. Платформа надає доступ до єдиних пулів ліквідності. Переказ відбувається з миттєвою гарантованою завершеністю.
  • Стейкінг. STG – криптовалюта, що передбачає стейкінг. Тримачі токенів можуть блокувати їх, щоб натомість отримати veSTG – токен управління Stargate. Чим вищий термін розміщення монет, тим більше veSTG можна отримати.
  • Пули. За кожний переказ STG Coin можна отримувати нагороду у стейблкоїнах та додавати ліквідності протоколу Stargate Omnichain.
  • Фармінг. Фармити свої токени LP можуть постачальники ліквідності Stargate, які натомість отримують нагороду у вигляді STG. Заробивши токени платформи, ви можете стати учасниками спільноти Stargate.

На Біткоін ціна в теорії має зростати з часом, тому що в майбутньому майнери зможуть заробляти лише на комісіях із транзакцій. На платформі Stargate Finance також передбачено комісію за переміщення токенів між ланцюжками – 0,1% або 10 біт/с. Крім низької відсоткової ставки, проєкт також пропонує найкращу прибутковість для депозиту стейблкоінів: річний відсоток становить до 7,5% для USDC.

Де придбати криптовалюту STG?

Для цього підійдуть відомі біржі криптовалют:

  • WhiteBIT – одна з найбільших криптофіатних платформ Європи. Великий вибір торгових пар поєднується з вигідними умовами торгівлі (комісія – 0,1%) та простою верифікацією для українців (через Дія).
  • Kraken – компанія заснована у 2011 році і вважається однією з найнадійніших у криптосфері. Доступ до торгового терміналу відкрито для більш ніж 190 країн.
  • KuCoin – криптобіржа пропонує понад 300 активів для торгівлі. Тут часто можна зустріти нові проєкти.
  • Binance – найвідоміша у світі криптобіржа, яка пропонує лояльні умови для всіх користувачів.

На цих майданчиках ви зможете не тільки відстежити Біткоїн в доларах, але й провести маніпуляції з менш відомими проєктами, як Stargate Finance.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: