Завантаження ...
Новобудови Києва

Корисні матеріали, якими вже користуються медпрацівники України

Лікарі України постійно стежать за змінами в наданні медичної допомоги на амбулаторному та стаціонарному рівні. Через впровадження медичної реформи їм доводиться постійно підвищувати рівень своєї кваліфікації, щоб відповідати вимогам НСЗУ. Вони відвідують освітні курси та дивляться лекції щодо змін в електронній системі охорони здоров'я (ЕСОЗ), але цього замало. Інколи необхідно знайти інформацію, що була б корисною в лікарській практиці. Дізнайтеся, яким сайтом користується широке коло медпрацівників для здобуття нових знань в Україні Медичний портал для практикуючих лікарів і фармацевтів України

Medznat — це один з медичних сайтів в Україні, який надає найостанніші дані зі сфери медицини та регулярно оновлює інформаційну базу. Його відвідують лікарі, фармацевти, інтерни та студенти. Він став простором для професійного зростання багатьох медпрацівників України. На його сторінках з’являється інформація, яка буде корисною в лікарській практиці. Матеріали порталу налічуються широке різноманіття та складаються з:

  • понад 5000 наукових статей, досліджень і рекомендацій;
  • понад 500 записів відеолекцій і доповідей.

На порталі розглядаються питання, що пов’язані з лікуванням болю, травмами,  COVID-19, захворюваннями ШКТ та неврологією. Багато публікацій присвячено й іншим дисциплінам медицини, які стануть у нагоді широкому колу спеціалістів. 

Переваги користувачів медичного порталу Medznat

Незареєстровані користувачі обмежені у виборі та перегляді публікацій публікацій.Щоб отримати повний доступ до інформаційної бази Медзнат, необхідно зареєструватися та заповнити дані особистого кабінету. Це допоможе алгоритмам сайту персоналізувати та підібрати контент, який найбільше відповідає професійним інтересам. Після авторизації на сайті ви зможете:

  • знаходити публікації за різними інтересами;
  • зберігати в особистому кабінеті вподобані пости;
  • писати коментарі;
  • ділитися публікаціями з колегами;
  • використовувати матеріали для підвищення ваших знань.

Реєстрація на порталі Medznat відкриває доступ до всіх новин, медичних досліджень, розборів клінічних випадків, вебінарів та інших корисних матеріалів для практикуючих лікарів. Кожен охочий може прочитати статтю про діагностику, лікування або реабілітацію, обравши потрібну тему. А також подивитися відеолекцію або записатися на найближчі заходи для медпрацівників України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: