Особливості коворкінгу від BeeWorking

Далеко не у всіх бізнесменів чи фрілансерів-початківців є можливість придбання або оренди на довгостроковій основі приміщення для власного офісу – нерухомість у Києві коштує чималих грошей, як і ціна на оренду нежитлових приміщень.

Далеко не у всіх бізнесменів чи фрілансерів-початківців є можливість придбання або оренди на довгостроковій основі приміщення для власного офісу – нерухомість у Києві коштує чималих грошей, як і ціна на оренду нежитлових приміщень. Оптимальним вирішенням проблеми відсутності офісу є оренда робочого місця або окремо взятого приміщення, що розташовані на території колишнього ВДНГ та на Контрактовій площі. Якісний коворкінг, запропонований командою BeeWorking, дозволяє створення висококласних умов для роботи, які відповідають вимогам світових тенденцій у сучасному бізнес-середовищі та перетворюють атмосферу робочого офісу (робочого місця) на затишний та вельми комфортний простір.  

Деякі переваги офісів BeeWorking

Над створенням офісів, розташованих практично в центрі української столиці та на території колишньої ВДНГ працювали молоді та креативні професіонали, нестандартне мислення яких дозволило команді BeeWorking створити всі необхідні умови для плідної та натхненної роботи над розробкою бізнес-стратегій або над написанням креативних промо-статей (при бажання клієнта можлива оренда конференц-залу для великих презентацій, виставок або селекторних нарад).

Офіси BeeWorking, які надає коворкінг Киів, мають нестандартне та унікальне рішення, оскільки:

  • розташовані в одному з найбільш мальовничих та історичних районів Києва – на Подолі (практично центр міста) та у зелених локаціях української столиці – на території колишньої Виставки досягнень народного господарства (ВДНГ);
  • тут створені всі умови для плідної та ефективної роботи, а розташовані поряд з коворкінгом численні ресторани та кафе, мальовничі вудки та парки, привабливі з архітектури та дизайнерського оформлення будівлі дозволяють відволіктися на деякий час від робочих проблем та повноцінно відпочити;
  • офісні приміщення, як і конференц-зал, обладнані всіма необхідними елементами для плідної роботи включно з ультра-м'якими кріслами та розкішними диванами.

Чому вигідний коворкінг      

Використовуючи коворкінг від команди BeeWorking бізнесмени-початківці, фрілансери та інші категорії користувачів можуть організувати свою роботу як в умовах самотності, так і для цілих команд (сьогодні в офісних кімнатах можуть одночасно працювати дві людини, а завтра при необхідності офісний простір може бути збільшено – розширено для дружній команді однодумців, які створюють івенти Київ протягом кількох днів чи навіть місяців.

Ефективна оренда офісу Київ на умовах коворкінгу, у тому числі цілодобово дозволяє орендарям заводити нові знайомства, спілкуватися з цікавими людьми та колегами за фахом, отримувати натхнення та нові ідеї. Учасники коворкінгу, як інформує сайт https://coworking.ua/, можуть користуватися зонами відпочинку та спортивними зонами для зміцнення фізичних та психологічних складових здоров'я, пограти у настільний теніс чи поборотися у PlayStation.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: