Завантаження ...
Новобудови Києва

ТМ Добродій – виробник та постачальник якісних добрив в Україні

Рослини потребують додаткового харчування, тому в сільському господарстві використовуються різні види добрив. Однак не всі вони безпечні для людей, бджіл, риб, тварин, а деякі з них здатні негативно вплинути на навколишнє середовище. На допомогу приходять інноваційні засоби торгової марки “Добродій”. Це високоякісні екологічні нешкідливі добрива, які не лише сприяють активному зростанню та плодоношенню сільськогосподарських та декоративних культур, але й захищають їх від низки хвороб.

Особливості компанії Добродій

Підприємство випускає серію добрив, які можуть застосовуватися як окремо, так і в комплексі, забезпечуючи рослини необхідними поживними речовинами, починаючи від підготовки до посіву, й закінчуючи збором врожаю. Особливістю компанії Добродій є листове добриво, призначене для проведення підживлення по листу рослини, що вегетує.

Альтернативний метод доставки корисних речовин дозволяє досягти наступних переваг у порівнянні зі звичайними способами:

  • збільшує зелену масу;
  • захищає від негативного впливу погоди;
  • дає змогу значно підвищити врожайність;
  • знижує витрати на придбання добрив.

 Вітчизняний виробник забезпечує як високу якість продукції, а й доступні ціни.

Особливості добрив Добродій

Листове добриво, що випускається виробником, призначене для доставки рослині поживних речовин через листя і стебла методом розпилення. Листові підживлення сприяють розвитку сильного листя рослин, більш пишному цвітінню, а потім і рясному врожаю.

Переваги добрив Добродій

Єдиної рецептури для підживлення різних типів рослин немає. ТМ Добродій пропонує великий асортимент продукції, що призначена для різних випадків. Особливо ефективним листове добриво виявляється при посадках на худих малородючих ґрунтах або за поганих погодних умов. У таких ситуаціях застосування добрив марки Добродій є справжнім рятівником для врожаю навіть у критичних ситуаціях.

Як використовувати добриво

Препарати торгової марки Добродій, у тому числі, листове добриво, застосовуються для наступних цілей:

  • обробка насіння та посівного матеріалу перед посадкою сприяє зниженню ризику захворювань, одержанню рівномірних сходів, розвитку сильної кореневої системи;
  • живлення рослин: позакореневі підживлення економічно вигідні, тому що припускають меншу витрату добрив, тоді як рослини можуть ефективно використовувати отримані поживні речовини;
  • захист рослин: препарати марки Добродій допомагають зміцненню власного імунітету сільськогосподарських культур.

Препарати Добродій – це добрива нового покоління, що служать збільшенню кількості та якості врожаю та захисту навколишнього середовища.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: