Завантаження ...
Новобудови Києва

Доставка з США в Україну: покупки за кордоном стають ще зручнішими з Meest Shopping

Американські інтернет-магазини є одними з найпопулярніших світових платформ для шопінгу. Однак в українських споживачів можуть виникнуть складнощі при користуванні ними, тому що пряма доставка з США в Україну не організовується. Вирішення ситуації пропонує сервіс Meest Shopping. Він дає змогу отримувати замовлення з закордонних магазинів швидко та без зайвого клопоту.

Особливості доставки з США в Україну

доставка з США в УкраїнуЩоб купити товари з Америки з доставкою від Meest Shopping, можна скористатись максимально простою схемою:

  1. зареєструватись на сайті Meest Shopping або завантажити застосунок myMeest Shopping;
  2. отримати особистий ID номер та адреси складів, через які буде відбуватись доставка з США в Україну;
  3. зробити покупки в інтернет-магазинах США в звичному режимі, при оформленні вказавши ID та номер складу у Штатах;
  4. зареєструвати покупку в особистому кабінеті та відстежувати її подальший шлях до України;
  5. замовити і оплатити доставку з американського складу відповідно до встановлених тарифів.

Більше деталей про послугу можна отримати на сторінці https://meest.shopping/ua/country/usa.

Доступні магазини та товари для покупки

товари з АмерикиЗамовити товари з США можна на популярних платформах AMAZON, EBAY, SEPHORA, IKEA та багатьох інших. Асортимент включає широкий перелік пропозицій, в тому числі електроніку, одяг, взуття, косметику, товари для дому та інші категорії продукції, затребувані серед українських покупців.

Замовлення з американських магазинів доставляються на основний склад в Нью-Джерсі, де посилки можуть безкоштовно зберігатись до 28 днів. Також можлива доставка в безподатковий штат Делавер, що дозволить не сплачувати зайві податки, але доведеться внести долар за пересилку до основного складу.

Отримання покупки в Україні

доставка товарів з СШАКоли доставка товарів з США оплачена, залишається тільки відправити посилку з американського складу. Через застосунок або в персональному кабінеті на myMeest Shopping можна онлайн відстежувати шлях замовлення. Як тільки воно прибуде на вказану адресу або відділення, замовник отримує сповіщення.

Широка мережа партнерських відділень дозволяє отримувати посилки з іноземних інтернет-магазинів по всій Україні – в Києві, Львові, Запоріжжі, Одесі, Дніпрі, Харкові та інших українських населених пунктах (окрім тимчасово окупованих територій та зони активних бойових дій, куди посилки не можуть бути доставлені з міркувань безпеки).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: