Завантаження ...
Новобудови Києва

Позика в МФО Finsfera — кредитні кошти на вашій картці за 10 хвилин

Для багатьох позичальників головною вимогою до кредитування є швидкість отримання грошей. Часто за кредитом звертаються терміново, коли немає часу очікувати заробітну плату чи надходження з інших джерел. Саме тому на сервісі Finsfera запропоновані умови, за яких ви можете швидко та зручно отримати позику https://finsfera.ua/pozika-1 з будь-якого міста України, окрім тимчасово окупованих територій.

Як працює онлайн сервіс кредитування Finsfera

Співпраця з позичальниками в МФО Finsfera добре налагоджена, й побудована так, щоб кожен міг самостійно без допомоги фахівців отримати позикові кошти. Сервіс працює повністю онлайн, а значить отримати кошти можна зі свого смартфона або комп’ютера за лічені хвилини. Чому це вигідно та зручно?

  • Finsfera працює цілодобово без вихідних;
  • Для оформлення позики не потрібен поручитель;
  • Збирати документи з місця роботи не потрібно;
  • Кредитні кошти видаються без застави;
  • На сайті є взірець договору для ознайомлення перед підписанням;
  • Договір підписується онлайн без особистої присутності у відділенні;
  • Є можливість взяти невелику суму від 500 грн;
  • Зручні умови повернення з можливістю передчасного закриття кредиту;
  • Працює підтримка клієнтів по номеру гарячої лінії для швидкого розв’язання питань.

Позика видається просто та швидко, якщо позичальником виконані головні умови — досягнення повнолітнього віку, наявність громадянства України, паспорту та ІПН. Мінімальний набір документів необхідний для подання заявки на сайті та ідентифікації своєї особи. Інші дані сервіс отримує в електронному вигляді, тому позичальнику не потрібно самостійно збирати та привозити документи.

Переваги онлайн кредиту від Finsfera 

Обираючи фінансову компанію, завжди важливо оцінити її положення та репутацію на ринку. МФО Finsfera є компанією, яка довела свою надійність і стабільність, отримавши почесну відзнаку на премії FinAwards у 2024 році в номінації “Прорив року”. 

Сервіс надає не тільки зручні та вигідні умови кредитування, але й працює безпечно, законно, маючи всі необхідні ліцензії та дозволи. Клієнти сервісу можуть бути впевнені в надійному захисті своїх персональних даних, адже компанія використовує сучасні та перевірені технології захисту, завдяки яким персональні дані не можуть потрапити в руки третіх осіб.

Компанія працює з великим колом позичальників, тому кожен має шанс взяти додаткові кошти для вирішення термінових фінансових питань. Клієнтами сервісу стають офіційно та неофіційно оформлені працівники, студенти, пенсіонери, що мають стабільне джерело доходу. Дізнайтеся про можливість отримати позику за кілька хвилин — для цього заповніть короткий запит на сайті та дочекайтеся відповідь від Finsfera.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: