В чому особливості та переваги сучасних зразків елітної керамічної черепиці

Черепиця, яка виготовлялась з випаленої глини вже віками використовується у вигляді покрівельного матеріалу – будинки середньовічних міст були вкриті саме керамічною черепицею, яка не втратила свого привабливого зовнішнього вигляду і функціональних характеристик і на сьогодні.

Черепиця, яка виготовлялась з випаленої глини вже віками використовується у вигляді покрівельного матеріалу – будинки середньовічних міст були вкриті саме керамічною черепицею, яка не втратила свого привабливого зовнішнього вигляду і функціональних характеристик і на сьогодні. З часом виробництво керамічної черепиці удосконалювалося, а її якісні показники покращувалися, тому сьогодні керамична черепиця ТЕВІС є цілком сучасним покрівельним матеріалом, що має різноманітне кольорове вирішення та користується неабиякою популярністю у компаній, яке ведуть будівництво багатоквартирних житлових будинків та приватних забудовників.

Чому забудовники віддають перевагу керамічній черепиці

Сучасні види якісної керамічної черепиці мають достатньо високу ціну, проте висока вартість вказаного покрівельного матеріалу нівелюється його відмінними якісними та експлуатаційними характеристиками, на кшталт:

  • великого терміну використання – за умови дотримання технології монтажу та належного догляду за покрівлею, облаштованою з використанням керамічної черепиці, такі будівельні конструкції прослужать не один десяток літ;
  • стійкості до перепадів температур та вологостійкості – покрівлі з керамічної черепиці не бояться будь-яких опадів у вигляді дощу, снігу чи граду. Крім того, сучасна керамічна черепиця ТЕВІС не змінює свого зовнішнього вигляду під впливом ультрафіолетових променів сонця;
  • високих параметрів шумо- та теплоізоляції покрівлі завдяки щільності прилягання покрівельного матеріалу до основи дерев’яної обрешітки, що перешкоджає проникненню в горищне приміщення холодного повітря ззовні.

Глина, яка слугує основою сучасної керамічної черепиці є негорючим та екологічно чистим будівельним (покрівельним) матеріалом, який відрізняється естетично привабливим зовнішнім виглядом.

В чому переваги співробітництва з компанією ТЕВІС

Компанія «ТЕВІС» вже більше 20 років на українському ринку будівельних матеріалів є офіційним дистриб’ютором елітного клінкеру та кераміки, виготовлених німецькими фірмами. Під час оформлення замовлення на поставку елітної німецької керамічної черепиці фахівцями компанії буде проведено детальний розрахунок поштучної кількості черепиці задля уникнення додаткових витрат забудовника.

За необхідності фахівці компанії проведуть монтаж покрівлі з використанням керамічної черепиці, встановлять системи водовідведення для зливу дощових вод та систему захисту від надмірних снігових опадів.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: