Завантаження ...
Новобудови Києва

В чому полягають переваги iPad 13 Pro

Невеликий за розмірами та вагою планшет iPad 13 Pro є надпотужним та за вказаними параметрами не поступається ноутбуку. Планшет є універсальним інструментом, який можна використовувати для онлайн-зв’язку, для монтажу відзнятого відео чи навіть для виконання робіт з 3D-дизайном. Завдяки тонкому (5,1 мм) та легкому корпусу (вага девайса складає 579 або 582 грами в залежності від комплектації) iPad 13 Pro, який можна замовити та придбати на сайті мережі магазинів Фокстрот https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/planshety_ipad-pro-13-7gen.html, зручно переносити за будь-яких умов, включно з громадським транспортом чи метро. Використання місткого акумулятора дозволяє автономну роботу гаджета впродовж 10 годин без підзарядки.

Чим відрізняється 13-дюймовий планшет

Експерти та пересічні користувачі серед переваг планшета iPad 13 Pro відзначають його високу продуктивність в поєднанні з продуманою ергономікою. На українському ринку представлені моделі планшетів, що мають вбудовану пам’ять в межах від 256 Гб до 2 Тб. Корпус гаджета з заокругленими краями виготовлено зі сплаву на основі алюмінію, дисплей планшета обведено майже непомітними рамками. Завдяки підключенню додаткової клавіатури планшет стає невеликим (за розміром дисплею, але не за показниками потужності) ноутбуком.

Українські поціновувачі планшетів мають можливість придбати iPad 13 Prо в двох кольорових рішеннях, включно з сріблястим та космічним чорним. Функціональність гаджета забезпечується використанням однокристального чипу М4, який виготовлено по 3-нм технології та чотирьох-ядерного процесора, завдяки якому айпад можна використовувати для виконання навіть для монтажу та редагування відео в форматі 4К.

Використання 10-ядерного графічного процесора забезпечує неймовірну реалістичність відображення світла, тіней та відблисків і чіткість та ефектність відтворення візуально складних сцен. Висока продуктивність iPad 13 Pro поєднується з його енергоефективністю через функцію з динамічним кешуванням, яка забезпечує оптимізацію внутрішньої пам’яті гаджета в залежності від особливостей його використання.

Деякі з функціональних особливостей айпада

Використання медіадвигуна Media Engine дозволяє користувачам iPad 13 Pro здійснювати перегляд відеоконтенту з високими показниками роздільної здатності, притому, що батарея використовує небагато енергії. Завдяки медіадвигуну гаджет:

  • здатен до відтворювання та монтування до 5 потоків відзнятого відео;
  • може працювати на постобробкою завдань з ресурсномісткою графікою та 3D-рендерингом;
  • забезпечує неймовірну швидкість інтелектуальних функцій та застосунків.
Дисплей iPad 13 Pro побудовано з використанням двох панелей, які забезпечують відмінні показники яскравості та точності передачі зображення.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: